Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Διαβάσετε 10 απίστευτα πράγματα που έχουν άμεση σχέση με τον Bill Gates

Bookmark and Share


Υπάρχουν μερικά πολύ απλά γεγονότα που κάνουν τον Bill Gates έναν από τους κορυφαίους ανθρώπους του πλανήτη στον τομέα της τεχνολογίας. Εδώ θα δείτε 10 απίστευτα πράγματα που...πρέπει να γνωρίζετε
Πρόκειται για τον άνθρωπο που μαζί με τον Paul Allen δημιούργησαν την Microsoft, η οποία είναι η κυρίαρχος στο παιχνίδι των υπολογιστών και εν γένει της τεχνολογίας. Ο Bill Gates είναι ένας επιχειρηματίας και παράλληλα προγραμματιστής που στιγμάτισε την ανθρωπότητα με τις δημιουργίες του και κατάφερε να είναι ο πιο πλούσιος από κάθε άλλον στον πλανήτη. Επίσης μαζί με τον αείμνηστο Steve Jobbs της Apple είναι ο άνθρωπος που αποτελεί "σήμα κατατεθέν" για κάθε χρήστη ενός κομπιούτερ με λογισμικό Microsoft Windows. Ποια είναι όμως τα 10 απίστευτα πράγματα που έχουν σχέση με τον Bill Gates και που κανένας δεν θα πίστευε ποτέ;
1. O Βill Gates κερδίζει 250 δολλάρια κάθε δευτερόλεπτο, που είναι περίπου 20 εκ. δολλάρια την μέρα και 7,8 δισεκ. δολλάρια τον χρόνο
2. Αν δώσει 1,000 δολλάρια δεν θα τον νοιάζει, γιατί μέσα σε 4 δευτερόλεπτα θα τα έχει ξανακερδίσει.
3. Το χρέος της Αμερικάνικης οικονομίας είναι περίπου στα 5,62 τρις. Αν ο Bill Gates ήταν να πληρώσει το χρέος από μόνος του θα τελείωνε σε λιγότερα από 10 χρόνια.
4. Μπορεί να δώσει 15 δολλάρια στον καθένα πάνω στην γή και να μείνει με 5 εκατομμύρια στο πορτοφόλι του.
5. Ο Michael Jordan είναι ο υψηλότερα αμειβόμενος αθλητής(πρώην πια) στην Αμερική. Άμα δεν πίνει και τρώει και συνεχίσει με το κάθε χρόνο εισόδημα του, θα χρειαστεί να περιμένει για 277 χρόνια, ώστε να γίνει τόσο πλούσιος όσο ο Bill Gates.
6. Αν ο Bill Gates ήταν χώρα, θα ήταν η 37η πιο πλούσια στον πλανήτη.
7. Άμα αλλάξεις όλα τα λεφτά του Bill Gates σε ενός δολλαρίου θα μπορείς να φτιάξεις έναν δρόμο να πας στην σελήνη και να ξαναγυρίσεις 14 φορές. Αλλά θα πρέπει να κάνεις αυτήν την δουλειά για 1,400 χρόνια και να χρησιμοποιήσεις ένα σύνολο από 713 Βoeing 747.
8. Ο Bill Gates είναι 54 χρονών φέτος. Άμα υπολογίσουμε ότι θα ζήσει περίπου άλλα 35 χρόνια, θα πρέπει να ξοδέψει 6,78 εκατομύρρια δολλάρια την μέρα για να τελειώσει όλα τα λεφτά του μέχρι τότε.
9. Αν οι χρήστες των Windows ζητήσουν ένα δολλάριο κάθε φορά που κολλάει ο υπολογιστής, ο Bill Gates θα χρεοκοπήσει μέσα σε τρεις μέρες.
10. Τέλος έχει λογαριασμό στο Twitter, ωστόσο είχε πρόβλημα με το facebook. Και αυτό γιατί πάρα πολύς κόσμος ήθελε να τον κάνει add.
πηγή

www.anexigita.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.