Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Η επένδυση φωτοβολταικ.ων συστημάτων μπορεί να χρηματοδοτηθεί μέχρι το 100% με ευνοϊκούς όρους

Bookmark and Share


Εκτός από μια πολύ καλή επένδυση των δικών σας οικονομιών, η επένδυση για την εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού Συστήματος μπορεί να πραγματοποιηθεί με... τραπεζική χρηματοδότηση έως και για το 100% της συνολικής δαπάνης. Οι τράπεζες αναγνωρίζοντας τη βιωσιμότητα και το μικρό ρίσκο της συγκεκριμένης επένδυσης, έχουν εξαγγείλει διαφορετικά προγράμματα για τη χρηματοδότηση Φωτοβολταϊκού Συστήματος με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους και μακρόχρονη αποπληρωμή, χωρίς μάλιστα ανάγκη προσημείωσης.

Τα επιτόκια αυτή τη περίοδο είναι τέτοια ώστε η απόδοση του ΦΒΣ να μπορεί να καλύψει την αποπληρωμή των δόσεων. Η διάρκεια των συγκεκριμένων δανείων είναι συνήθως 10 χρόνια. Έτσι ο επενδυτής που δεν θέλει να βάλει δικά του κεφάλαια, μπορεί να δανειστεί και το ΦΒΣ να αποπληρώνει μόνο του τις δόσεις για μία 10ετία. Μετά την 10ετία και για 15 ακόμη χρόνια θα εισπράττει το σύνολο της απόδοσης που του προσφέρει το ΦΒΣ.

Εναλλακτικά, σε συνεννόηση με συνεργαζόμενη τράπεζα υπάρχει σε πολλές περιπτώσεις η δυνατότητα χρηματοδότησης της εγκατάστασης του φωτοβολταϊκού συστήματος με επισκευαστικό δάνειο, το οποίο έχει επίσης ευνοϊκούς όρους και απλές διαδικασίες χορήγησης.

Χρηματοδότηση έργων μέσω συνεργαζόμενων τραπεζών

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.