Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Τα πιο γελοία groups στο Facebook

Bookmark and Share


τα πιο γελοία γκρουπ στην ιστορία του Facebook. Ανακαλύψτε τας και -αν το λέει η καρδιά σας- κάντε like!!!Το κακό με το facebook, πέραν της ίδιας της φύσης του και του γεγονότος ότι ...
απευθύνεται κατά το πλείστον σε ανεγκέφαλες ψωνάρες με ψυχολογικά προβλήματα, είναι τα δισεκατομμύρια groups που περιέχει. Ομάδες ποικίλης ύλης δίνουν την ευκαιρία στο πρόβλημα και τον προβληματισμό να εκφραστούν με τον πιο γραφικό και ακαλαίσθητο τρόπο, επενεργώντας όμως διαφωτιστικά στο παράλυτο κοινωνικό αισθητήριο εκείνων που νιώθουν την αισθητική τους παραβιασμένη από αυτές. Πλέον καταλαβαίνεις πολύ περισσότερα για κάποιον βλέποντας τις αρέσκειές του στο facebook, παρά βασιζόμενος σε μια σύντομη συνομιλία μαζί του. Δείτε πόσοι και ποιοι ταυτίζονται με τις παρακάτω σελίδες και θα εκπλαγείτε από τον αριθμό των φίλων σας που θα θελήσετε να


ή απλά είσαι μια απροσάρμοστη και κομπλεξική ύπαρξη, που αναγκάζει τον κόσμο που συναναστρέφεται να αλλάξει τηλέφωνο και διεύθυνση, αφού πρώτα γίνει αφόρητη βδέλλα επί μήνες.

Και η χοντρή καμιά φορά τρώει διπλές κροκέτες. Το γκρουπ φυσικά συνοδεύεται από δακρύβρεχτη εικονογράφηση για να τονιστεί η βαρύτητα της κουβέντας που λέει καμιά φορά η σιωπή. Περιττό να αναφέρω ότι όποιος ακούει φωνές όταν δεν μιλάει κανείς χρειάζεται group therapy και όχι group στο facebook.

632 άτομα γουστάρουν να νιώθουν! ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ! ΝΑ ΑΓΑΠΑΝΕ! ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΟ ΡΕ ΜΟΥΝΙ ! Όσοι δεν κάναμε like γουστάρουμε να είμαστε αναίσθητοι ή κάτι πιο αηδιαστικό, π.χ να πίνουμε τα τσίσα μας.

Μπορώ να ξερνάω επί ώρες όταν τα ζευγάρια ανταλλάζουν μελένιες βρισιές ανακατεμένες με γλυκόλογα, πιστεύοντας ότι είναι χαριτωμένα. Δεν είναι. Είναι γλυκανάλατα, ενοχλητικά και πρέπει να χωρίσουν όλα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.