Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Tο Facebook θα διαγράφει οριστικά τις φωτογραφίες

Bookmark and Share


To Facebook μέχρι πρόσφατα σε περίπτωση που ένας χρήστης διέγραφε μια φωτογραφία από το λογαριασμό του, αυτή παρέμενε στους servers του κοινωνικού δικτύου και ήταν προσβάσιμη σε τρίτους, κρατώντας ...
το link της, μέχρι και τρία χρόνια μετά τη διαγραφή!

Τώρα πλέον το Facebook διαγράφει ολοκληρωτικά τις σβησμένες φωτογραφίες των χρηστών εντός 30 ημερών, γεγονός που αποτελεί σημαντική πρόοδο σε σχέση με τη μέχρι τώρα πολιτική της Facebook.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.