Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Θήκη που μετατρέπει το tablet σε βιβλίο

Bookmark and Share


Οι δημιουργοί αυτής της πρωτότυπης θήκης για την ταμπλέτα σας αγαπούν πολύ τα βιβλία. Και σε μία εποχή που τα e-books κυριαρχούν, θέλουν να κάνουν τον κόσμο να συνεχίσει...
να τα… θυμάται.

Και έτσι είχαν την ιδέα να συνδυάσουν σε ένα προϊόν την αγάπη για τα «παραδοσιακά» βιβλία με τη… σύγχρονη τεχνολογία. Δημιούργησαν, λοιπόν, μία θήκη για tablets που έχει κατασκευαστεί μέσα σε ένα σκληρό εξώφυλλο ενός βιβλίου.

Έβαλαν το project τους στο Kickstarter και κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ποσό που ζητούσαν για τη χρηματοδότησή του, επομένως οι θήκες-βιβλία τους είναι έτοιμες να κατακτήσουν την αγορά.

Οι θήκες της Out of Print έχουν έμπνευση από εκδόσεις βιβλίων του 1900 που είναι, μάλιστα, εκτυπωμένες σε ύφασμα, ώστε η εμφάνισή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο αυθεντική. Φυσικά, έχουν… τρύπα, ώστε να χρησιμοποιείτε την κάμερα της συσκευής, καθώς και «κοψίματα» για τα πλήκτρα των tablets. Προς το παρόν, είναι διαθέσιμες 10 επιλογές για το εξώφυλλο του βιβλίου, ενώ οι θήκες είναι διαθέσιμες σε τρεις εκδόσεις, ώστε να είναι κατάλληλες για iPad 2/3, Amazon Kindle Fire και Google Nexus 7.

Και κάπως έτσι, μπορείτε να ξεγελάσετε τους φίλους σας ότι διαβάζετε ένα κλασικό βιβλίο, ενώ παίζετε Angry Birds στην ταμπλέτα. Ή να δείξετε απλά την υποστήριξή σας στα βιβλία, ακόμη κι αν έχετε «υποκύψει» στην αγορά μίας ταμπλέτας. Για όποιο λόγο κι αν την αγοράσετε, πάντως, είναι μία ξεχωριστή επιλογή.

digitallife.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.