Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

WWF: Η παραλία του Ποταμού δεν είναι για beach party

Bookmark and Share


Την απογοήτευσή του για το beach party που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην παραλία Ποταμού Μαλίων την προσεχή Κυριακή (12.8.2012), εκφράζει το γραφείο του προγράμματος του WWF Ελλάς για...
την προστασία των νησιωτικών υγροτόπων.

Όπως αναφέρει:

«Δεν έχει περάσει ούτε μήνας που άρχισαν να αποδίδουν οι συστηματικές προσπάθειες των τελευταίων τριών ετών για να αναδειχθεί η περιβαλλοντική σημασία του υγροτόπου και της ακτής αλλά και η αξία που θα προσέδιδε η ορθολογική διαχείρισή τους στα Μάλια. Η χρηματοδότηση της πρότασης «Ανάδειξη, Διατήρηση και Προστασία Βιοποικιλότητας του Υγροτόπου Μαλίων» δημιούργησε πολλές ελπίδες ότι η περιοχή θα αποκτήσει τη φυσιογνωμία μιας προστατευόμενης περιοχής.

Δυστυχώς η διοργάνωση της εκδήλωσης αποδεικνύει ότι η νοοτροπία δεν έχει αλλάξει. Παρά τις επίμονες παρεμβάσεις μας στη Δημοτική Αρχή φαίνεται ότι το beach party θα πραγματοποιηθεί. Τονίζοντας ότι ο υγρότοπος και η παραλία Ποταμού Μαλίων είναι το τελευταίο αμμώδες τμήμα της παράκτιας ζώνης του Δήμου Χερσονήσου όπου το περιβάλλον διατηρεί σε μεγάλο βαθμό τη φυσικότητά του, καλούμε τη Δημοτική Αρχή και τους διοργανωτές να αλλάξουν την περιοχή πραγματοποίησης της εκδήλωσης».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.