Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Αλ. Τσίπρας προαναγγέλλει κινητοποιήσεις

Bookmark and Share


Με βασικό «μότο» την ανατροπή των Μνημονίων καθώς και το ότι η κυβέρνηση είναι εκείνη που οδηγεί τη χώρα στη χρεοκοπία, συνεχίζει να πορεύεται ο Αλ. Τσίπρας, ενόψει και της...
φθινοπωρινής αντιπολιτευτικής «εξόρμησης» του ΣΥΡΙΖΑ. «Εδώ και δυόμισι χρόνια κάθε φορά που είναι να περάσουν μέτρα λιτότητας, όλο φεύγουμε από το ευρώ.

Κρύβουν τη μνημονιακή εμμονή, πίσω από το κοινό νόμισμα» δήλωσε ο κ. Τσίπρας σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ εκτιμώντας πως αν δεν αλλάξει η «αρχιτεκτονική του ευρώ» και «ταυτόχρονα οι ελληνικές κυβερνήσεις συνεχίσουν την εθελόδουλη παράδοση στα εξοντωτικά Μνημόνια», τότε «δεν θα κινδυνεύσει μόνο η Ελλάδα αλλά ολόκληρη η Ευρωζώνη με κατάρρευση». «Η λύση είναι να πετάξουμε από πάνω μας τα Μνημόνια και την τρόικα και να διαπραγματευτούμε σε ισότιμη βάση με τους εταίρους μας» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η τακτική
Παράλληλα, δίνοντας μία γεύση για την τακτική που θα ακολουθήσει προσθέτει πως «αυτό που πρωτίστως μας ενδιαφέρει είναι να αποτραπεί η εφαρμογή των μέτρων του Μνημονίου. Και θα δώσουμε γι' αυτό όλες μας τις δυνάμεις, και στη Βουλή και έξω από αυτήν, μαζί με την υπόλοιπη κοινωνία». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξάλλου, λίγο πριν από τη σημερινή του ομιλία σε κομματική εκδήλωση που συμπίπτει με την επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ δεν παρέλειψε να στείλει και «μήνυμα» ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κορμός του προοδευτικού χώρου.

Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη της Αριστεράς που θα κυβερνήσει τον τόπο για να αποκαταστήσει την κοινωνική δικαιοσύνη και την αξιοπρέπεια του λαού».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.