Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Ανορεξική 19χρονη αρνήθηκε την ιατρική περίθαλψη και πέθανε...

Bookmark and Share

Όταν πέθανε η 19χρονη Μαρία Αντονέλα Μιραμπέλι, ζύγιζε μόλις 31 κιλά. Η βαθιά πίστη της στον Θεό την
έκανε να αρνηθεί οποιαδήποτε θεραπεία, ακόμα και όταν ο πατέρας της πίεζε να εισαχθεί σε νοσοκομείο.

Μέχρι το τέλος, η Μαρία Αντονέλα από την Αργεντινή, η μητέρα της και η γιαγιά της πίστευαν ότι η ασθένειά της θα θεραπευόταν από τον Θεό.

Άλλωστε, αυτό είχε συμβεί και στο παρελθόν όταν, σύμφωνα με τη μητέρα της, «ο Θεός την θεράπευσε από τη σχιζοφρένεια και τη θρόμβωση».

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του πατέρα της, ο οποίος έχει χωρίσει από τη μητέρα της εδώ και επτά χρόνια, να την πείσει να επισκεφθεί γιατρό, εκείνη ήταν ανένδοτη.

Ακόμα και όταν απευθύνθηκε στο δικαστήριο, υποστηρίζοντας ότι η κόρη του υπέφερε και ότι ανήκε σε αίρεση που της απαγόρευε οποιαδήποτε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, απέτυχε, καθώς η Μαρία Αντονέλα ήταν ενήλικη κι επομένως μπορούσε να επιλέξει για τον εαυτό της.

Τώρα, ο Κριστιάν Μιραμπέλι ζητά από τις τοπικές αρχές να ερευνήσουν τα αίτια του θανάτου της κόρης του, ωστόσο ο εισαγγελέας της περιοχής Ροζάριο ντελ Τάλα, υποστηρίζει ότι η Δικαιοσύνη έκανε ό,τι ήταν δυνατό.

Την ίδια στιγμή, η μητέρα της αδικοχαμένης νεαρής, με επιστολή της στην ιστοσελίδα Ultimahoradiario.com, τόνισε πως «μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής της, πιστεύαμε ότι θα θεραπευόταν, όπως έκανε ο Κύριος όταν την απελευθέρωσε από τη σχιζοφρένεια και τη θρόμβωση».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.