Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

6+1 αντρικές φαντασιώσεις στο sex...

Bookmark and Share

Όσα περιοδικά κι αν διαβάσουμε, όσο κι αν ψάξουμε στο ίντερνετ, όσους φίλους κι αν ρωτήσουμε, δεν θα μάθουμε
ποτέ τι πραγματικά συμβαίνει στο μυαλό του άντρα. Όχι ότι εκείνοι θα καταλάβουν τι συμβαίνει στο δικό μας, αλλά στην προκειμένη δεν μιλάμε για εμάς! Όταν μάλιστα η συζήτηση έρχεται γύρω από το sex, το πράγμα γίνεται κομματάκι πιο περίπλοκο, μ αποτέλεσμα όμορφες σχέσεις όμορφα να καίγονται! Μπορεί εμείς να μην είμαστε επιστήμονες και ειδικοί επί του θέματος αλλά προσπαθήσαμε να αναλύσουμε κάποιες απ τις πιο συχνές αντρικές φαντασιώσεις και να τις εξηγήσουμε! Αν κάποιος από τα αγόρια εκεί έξω διαφωνεί, έχουμε όλη τν καλή διάθεση να τν ακούσουμε...


1. Να μοιράζεται τη σύντροφό του: Εντάξει, καταλαβαίνουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να βλέπει κανείς τη γυναίκα την οποία θέλει να κάνει sex μπροστά του με κάποιον άλλο, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών έχει μία αντίστοιχη φαντασίωση. Σας φαίνεται κάπως... ανώμαλο; Κι όμως υπάρχει εξήγηση. Αφενός ο άντρας εκ γενετής θεωρεί ότι είναι ένα είδος σούπερ ήρωα με αποτέλεσμα να επιθυμεί ακόμα και στο κρεβάτι να προσφέρει υπηρεσίες... μυθικών διαστάσεων! Κάτι τέτοιο φυσικά δεν είναι και το πιο εύκολο, μιας κ μιλάμε για κοινούς θνητούς, κι έτσι μπαίνει σφήνα και ένας ακόμα... φίλος μας! Η άλλη εξήγηση είναι η ταπείνωση της γυναίκας, Μην αντιδράτε... Ισχύει! Για παιχνίδια του μυαλού μιλάμε άλλωστε.

2. Να τους... παίρνουν μάτι: Λατρεμένο το απαγορευμένο δεν λέει και το τραγούδι; Ισχύει κ με το παραπάνω! Εκτός του ότι φυσικά το να κάνεις sex σε δημόσιο χώρο και να έχεις ανά πάσα ώρα και στιγμή το άγχος μήπως σε κάνουν τσακωτό, είναι άκρως ερεθιστικό, υπάρχει και κάτι άλλο, το οποίο μπορεί κανείς να συναντήσει μόνο στν αντρική και ολίγον άρρωστη φαντασία: Τα αγόρια λοιπόν λατρεύουν να τους βλέπουν και να τους καμαρώνουν! Μεταξύ μας, υπάρχει έστω και ένας άντρας που να μην παραδέχεται ότι είναι φοβερός εραστής; Ειδικά ο κλασικός Έλληνας, θεωρεί για κάποιο λόγο ότι κρύβει μέσα του έναν... ακατέργαστο Γκουσγκούνη! Άδικο έχουμε;

3. Διαφορά ηλικίας: Είναι ο πόθος γι' αυτό που δεν έχουν; Είναι ίσως μία μικρή... νοσταλγία; Οι άντρες λοιπόν μπαίνουν πολύ συχνά στο τριπάκι να σχετίζονται ή έστω να φαντασιώνονται γυναίκες με μεγάλη διαφορά ηλικίας. Στα 18 θέλουν τις σαραντάρες γτ θεωρούν ότι θα τους μάθουν πολλά, αν και πλέον οι γυναίκες ήδη από τα 20 είναι εξπέρ, και οι λίγο πιο ώριμοι, θέλουν τις πιτσιρίκες γιατί πολύ απλά λιμπίζονται τα σφιχτά οπίσθια κ το... αθώο τους βλέμμα! Υπάρχει άλλωστε έστω και ένας άντρας που δεν ενθουσιάστηκε με το νέο νόμο που νομιμοποιεί τη σεξουαλική επαφή από τα... 16; Είπαμε... Μιλάμε μόνο για το μυαλό!

4. Εναλλακτικό... sex: Μην αγχώνεστε, δεν είναι κάτι πολύπλοκο. Όταν μιλάμε για εναλλακτικό sex εννοούμε όλα τα υπόλοιπα εκτός της διείσδυσης. Δηλαδή στοματικό, αυνανισμός, με τα χεράκια της γυναίκας πάντα και όλα τα σχετικά. Υπάρχουν μάλιστα πολλοί άντρες οι οποίοι φαντασιώνονται μία γυναίκα, όχι να κάνουν sex μαζί της, αλλά ν τους κάνει στοματικό για παράδειγμα. Αυτό έχει να κάνει κατά βάση με την εναλλαγή των αισθήσεων απ το πατροπαράδοτο κάτι που είναι ιδιαίτερα ερεθιστικό για τα αγόρια...

5. Να είναι θεατές: Αν θέλετε να τρελάνετε έναν άντρα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αυνανιστείτε μπροστά του. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ερεθιστικό και διεγερτικό γι' αυτούς μιας και τα αρσενικά είναι καθαρά οπτικοί τύποι. Ξεχάστε αυτά που λέμε εμείς ότι μπορεί ν έχει κοιλιά και μύτη που καρφώνει κεφτέ αλλά μας κάνει το κλικ. Ο άντρας αν δει στήθος, οπίσθια κ ζουμερά χείλη... είναι έτοιμος! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που το πορνό είναι τόσο δημοφιλές. Τους αρέσει απλά να παρακολουθούν. Παράλογο; This is a man's world!

6. Να υποτάσσονται: Σε μία κοινωνία, γιατί κακά τα ψέματα, μπορεί εμείς να εξελισσόμαστε αλλά στα περισσότερα σημεία του πλανήτη οι γυναίκες ακόμα και τώρα δεν αντιμετωπίζονται ως ίσες, που ο άντρας είναι ο ισχυρός και κυριαρχεί από την πολιτική μέχρι την οικογένεια, είναι άκρως αφροδισιακό όσον αφορά στο sex να παίρνει τα ηνία η γυναίκα κι αυτός να νιώθει υποτελής! Εξάλλου, όταν εμείς αναλαμβάνουμε δράση, δν υπάρχει τίποτα πιο βολικό για εκείνον από το να καθίσει αραχτός και απλά να... απολαμβάνει!

7. Τρίο: Κλισέ, τέρμα κλασικό και αναμενόμενο, αλλά καλώς ή κακώς είναι η πιο κοινή αντρική φαντασίωση. Ο λόγος; Όλα έχουν να κάνουν με αριθμούς. Δύο οπίσθια είναι καλύτερα από ένα, τέσσερα στήθη καλύτερα από... δύο! Απλά τα πράγματα. Επιπλέον, του δίνεται κ η ψευδαίσθηση ότι είναι ο κυρίαρχος, κάτι σαν τον βασιλιά της ζούγκλας, που απλά υποτάσσει τα αθώα κοριτσάκια! Δεν ισχύει... Αλλά αυτοί έτσι πιστεύουν. Να τους το χαλάσουμε;0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.