Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Π.Καμμένος προβλέπει νέο μνημόνιο

Bookmark and Share

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, εξέφρασε
την εκτίμηση ότι θα ληφθούν νέα μέτρα και η χώρα μας θα αναγκαστεί να υπογράψει νέα δανειακή σύμβαση, η οποία «θα αφορά και κούρεμα καταθέσεων».

Επίσης, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι το θέμα της ΕΡΤ προέκυψε τεχνητά και «επιλέχθηκε να γίνει από τη μεριά του κ. Σαμαρά την ώρα της αποτυχίας των αποκρατικοποιήσεων της ΔΕΠΑ και της ΔΕΣΦΑ και από ότι φαίνεται και του ΟΠΑΠ».

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ σημείωσε ότι «το κενό το οποίο έχει δημιουργηθεί από την "τρύπα" των εσόδων είναι 4,6 δισεκατομμύρια».

Ακόμη, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε ότι οι πολιτικοί αρχηγοί συζητούν το θέμα της νέας δανειακής σύμβασης «αλλά δεν ενημερώνουν τον ελληνικό λαό».

Το νέο μνημόνιο, η τέταρτη δανειακή σύμβαση θα αφορά και το «κούρεμα» των καταθέσεων, διότι, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο «αυτό το θέμα θα προκύψει λόγω του ότι η πραγματική "τρύπα" που υπάρχει είναι 50 δισ.». «Έχουμε στην Ευρώπη, δε, την απόφαση του Ecofin πριν λίγες μέρες για το θέμα της εγγύησης των καταθέσεων κάτω των 100.000 ευρώ και την ίδια στιγμή το ΤΕΚΕ, δηλαδή το ταμείο που έχει αναλάβει την εγγύηση των καταθέσεων κάτω των 100.000 ευρώ και ενώ σε απάντηση στη Βουλή που έδωσε το υπουργείο Οικονομικών ότι πρόκειται για 104,7 δισ. καταθέσεις η δυνατότητα του ΤΕΚΕ είναι περίπου στα 4 δισ.».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.