Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Χασάπης σκότωσε και τεμάχισε τον ίδιο του τον αδελφό

Bookmark and Share

Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους το φρικιαστικό έγκλημα που σημειώθηκε στην Ισπανία.
Ένας χασάπης σκότωσε και στη συνέχεια
τεμάχισε τον ίδιο του τον αδελφό ενώ στη συνέχεια αποθήκευσε τα κομμένα μέλη του πτώματος σε έναν ψυγειοκαταψύκτη του κρεοπωλείου του.

Αυτό που προκαλεί ακόμα περισσότερη ανατριχίλα είναι ότι το κεφάλι του αδελφού του το έβαλε στο ψυγείο, όπου φύλαγε τα τρόφιμά του! Ναι καλά διαβάσατε!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος Αουρέλε Αλμάντζα, ισχυρίζεται ότι σκότωσε τν 52χρονο αδελφό Οσμάς, επειδή βρισκόταν σε άμυνα και στη συνέχεια, όταν συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, κατακρεούργησε το πτώμα και το έβαλε μέσα σε σακούλες, για να αποφύγει τη σύλληψη.

Όλα αποκαλύφθηκαν μετά από ένα χρόνο όταν ο αδελφοκτόνος Αουρέλε, πήγε μόνος του στην αστυνομία και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του λέγοντας ότι άντεχε τις τύψεις.

Ο Αουρέλε υποστήριξε ότι δολοφόνησε τον αδελφό του, καθώς εκείνος προσπάθησε να του επιτεθεί με ένα σφυρί κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Είπε, ακόμη, ότι είχε προσφέρει στον αδελφό του στέγη, όταν εκείνος αντιμετώπιζε δυσκολίες, όμως μάλωναν συνέχεια με αποτέλεσμα η τελευταία διαμάχη τους να καταλήξει στη δολοφονία του Οσμάν.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.