Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Στο νοσοκομείο μετα από ερωτικα παιχνιδια...

Bookmark and Share

Στο νοσοκομείο από μια απρόσεκτη κίνηση κατά τη διάρκεια ερωτικού παιχνιδιού -σε ευαίσθητο σημείο του σώματός του- με... σεξουαλικό
βοήθημα κατέληξε πασίγνωστος λαμπερός τραγουδιστής πριν από λίγες μέρες. Κάτω από άκρα μυστικότητα -λόγω της ιδιαιτερότητας του ατυχήματος- έφτασε ο ταλαντούχος καλλιτέχνης στ νοσηλευτικό ίδρυμα, και μάλιστα υποφέροντας από αφόρητους πόνους.

Ο 29χρονος λαοφιλής ερμηνευτής, γνωστός στο πανελλήνιο απ τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικό μουσικό reality (που όμως, σε αντίθεση με άλλους, του άνοιξε τον δρόμο γι καριέρα στ πάλκο), άφησε άφωνους γιατρούς και νοσηλευτές όταν διαπίστωσε τον λόγο που τον έφερε εκεί...

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, αμέσως μόλις τον εξέτασαν οι κατάλληλοι γιατροί έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή και τη νοσηλεία του τουλάχιστον για δύο 24ωρα.

Ο τραγουδιστής, που αυτήν την περίοδο εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί δίπλα σε μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου, εξήγησε στο ιατρικό προσωπικό όλα όσα είχαν προηγηθεί της επίσκεψής του, προκειμένου να «διαφωτίσει» το έργο τους. Οι γιατροί από την πρώτη στιγμή του χορήγησαν ειδική φαρμακευτική αγωγή ώστε να σταματήσουν τους ανυπόφορους πόνους που αισθανόταν.

Στη συνέχεια προχώρησαν σε περαιτέρω έλεγχο προκειμένου να αποφασίσουν εάν κρινόταν αναγκαίο να προχωρήσουν σε χειρουργική επέμβαση ώστε να αποφευχθούν τυχόν επιπλοκές. Τελικά, έπειτα από λεπτομερείς εξετάσεις που του έγιναν, όπως και ακτινογραφίες στις οποίες υπεβλήθη, οι θεράποντες ιατροί έκριναν πως η εισαγωγή του στο χειρουργείο δεν ήταν απαραίτητη, εφόσον ακολουθούσε συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή.

Ο 29χρονος, αφού ευχαρίστησε το προσωπικό του νοσοκομείου για την άψογη επαγγελματική του συμπεριφορά, ζήτησε για το χρονικό διάστημα που κρίνεται απαραίτητη η νοσηλεία του να παραμείνει η υπόθεσή του... μακριά από τους διαδρόμους του νοσοκομείου.

Για τον λόγο αυτό οι γιατροί αποφάσισαν να τον νοσηλεύσουν σε μονόκλινο δωμάτιο, στο οποίο παρέμεινε μέχρι που πήρε εξιτήριο, την περασμένη εβδομάδα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.