Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Σε καθοδική πορεία το Twitter

Bookmark and Share

Οι χρήστες του διαδικτύου φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να βαριούνται το Twitter σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Ipsos για λογαριασμό του Reuters.Συγκεκριμένα
σύμφωνα με τη δημοσκόπηση το 36% των 1.067 χρηστών του Twitter δήλωσαν ότι δεν μπαίνουν πλέον στην ιστοσελίδα, ενώ το 7% απάντησε ότι έχει κλείσει τελείως το προφίλ του.

Οι λόγοι που τους οδήγησαν στην απόφαση αυτή ήταν το γεγονός ότι οι φίλοι τους δεν χρησιμοποιούν το Twitter, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που είπαν ότι η υπηρεσία είναι πολύπλοκη κ δν μπορούν να καταλάβουν πώς λειτουργεί.

Από τους 2.449 ερωτηθέντες το 7% παραδέχθηκε επίσης ότι δεν συνδέεται πλέον στη σελίδα, ενώ το 5% έκλεισε τελείως το προφίλ του.

Το Facebook συνεχίζει να είναι ο πρωταγωνιστής στα social media, ενώ το Twitter, σύμφωνα με τους ειδικούς έχει ακόμα πολλά χρόνια ανάπτυξης μπροστά του.

Παρ' όλ' αυτά το Twitter γνωρίζει οικονομική άνθηση και τα έσοδά του το τρίτο τρίμηνο του 2013 είναι σχεδόν διπλάσια από τα αντίστοιχα του 2012.

Ειδικοί τονίζουν ότι η μόδα του Twitter μάλλον έχει αρχίσει να περνάει, αφού ο αριθμός των χρηστών από τρίμηνο σε τρίμηνο δεν έχει ξεπεράσει το 11% από τον Ιούνιο του 2012.

Αντίθετα στο facebook ο αριθμός των μελών του αυξανόταν κατά 20% κάθε τρίμηνο. 0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.