Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΕΟΠΥΥ: Απεργία των γιατρών μέχρι 9 Δεκεμβρίου

Bookmark and Share

Σκληραίνει η κόντρα των γιατρών του ΕΟΠΥΥ με τον Υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη.
Οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ που
πήραν μέρος χθες στη συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Υγείας και κάνουν λόγο για «εκβιασμό» της ηγεσίας του Υπουργείου προς τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ.

Ο Υπουργός απ τν άλλη επιμένει πως δεν υπάρχουν πολίτες δύο ταχυτήτων! «Δεν γεννηθήκατε στις Βερσαλίες» ήταν το μήνυμα του κ. Γεωργιάδη προς τους απεργούς.

Στη συγκέντρωση, με συνθήματα και παντομίμα διαμαρτυρήθηκαν το πρωί γιατροί και εργαζόμενοι σε δημόσια νοσοκομεία και ΕΟΠΥΥ έξω από το Υπουργείο Υγείας με φόντο τις απολύσεις και την κινητικότητα. Αντιδρούν και στη διακοπή σύμβασης με τον ΕΟΠΥΥ των γιατρών που το πρωί απεργούν όμως το απόγευμα δέχονται επισκέψεις στα ιδιωτικά συμβεβλημένα ιατρεία τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του αναφέρει πως οι κινητοποιήσεις δεν θα σταματήσουν αν δεν σταματήσει η καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης ενώ το ΠΑΣΟΚ καλεί τον Άδωνη Γεωργιάδη να σταματήσει την αναφορά σε απολύσεις και να παρουσιάσει τις προτάσεις του. Οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ πάντως συνεχίζουν κανονικά τις κινητοποιήσεις τους.

Την ίδια ώρα απίστευτη ταλαιπωρία ζουν οι ασφαλισμένοι του οργανισμού απο την απεργία των γιατρών αφού τα ραντεβού ακυρώνονται!

H απεργία των γιατρών του ΕΟΠΥΥ συνεχίζεται μέχρι και τις 9 Δεκεμβρίου.
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.