Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ρόδος: Τα δάκρυα του Ταξιάρχη και η βιβλική καταστροφή

Bookmark and Share

Όπως είχε γίνει γνωστό δύο εικόνες του Ταξιάρχη στο εκκλησάκι του παλιού νεκροταφείου της Ιαλυσού είχαν αρχίσει να δακρύζουν
στις 26 Οκτωβρίου, γεγονός που άλλοι χλεύασαν κι άλλοι πίστεψαν.

Μετά την πρωτοφανή θεομηνία που έπληξε το νησί και η οποία κατέληξε σε τραγωδία, ένα εύλογο ερώτημα έρχεται στ χείλη των κατοίκων.

"Ήταν η προειδοποίηση για την καταστροφή που θα ερχόταν!". Αυτή η φράση είναι στα χείλη όλων των κατοίκων της Ιαλυσού που βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις απο την θεομηνία που κτύπησε την περιοχή τους, όπως αναφέρει το verena.gr

Βιβλική καταστροφή

Στον σταθμό Βήμα 99,5 μίλησε και αντιπεριφερειάρχης Φώτης Χατζηδιάκος, ο οποίος έκανε λόγο για «πρωτοφανές φαινόμενο» όσον αφορά στην ένταση της βροχόπτωσης. «Μέσα σε μία ώρα έγινε βιβλική καταστροφή» είπε χαρακτηριστικά.

Πολλές περιοχές του νησιού έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ σημειώθηκαν και διακοπές στην ηλεκτροδότηση και τν υδροδότηση.

Παρόμοια καταστροφή οι κάτοικοι είχαν να αντιμετωπίσουν από το 1988.

Το τραγικό είναι ότι δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους από την θεομηνία ενώ δύο ακόμη άτομα αγνοούνται και οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.