Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Γιατρός «νομιμοποίησε» την ερωμένη του αποκλειστική!

Bookmark and Share

Σάλος σε νοσοκομείο της Πάτρας με το «παράνομο» ειδύλλιο ανάμεσα σε νεαρό γιατρό και την αποκλειστική νοσοκόμα που μέχρι πρότινος
ήταν απ τις «παράνομες» αλλά ο γιατρός έβαλε θεούς και δαίμονες για να εξασφαλίσει τη νομιμοποίησή της! Η υπόθεση που έχει αποτελέσει αφορμή για πολλές συζητήσεις και κους κους στα πηγαδάκια του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας» της Πάτρας ανάμεσα σε εργαζόμενους του νοσηλευτικού ιδρύματος, ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες όταν ο παντρεμένος γιατρός, που είναι και πατέρας ενός μικρού παιδιού, ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τη νοσοκόμα με καταγωγή από την Αλβανία, η οποία συγκαταλεγόταν ανάμεσα στις «παράνομες» που προσπαθούσαν να πείσουν τους συγγενείς των ασθενών να αναλάβουν εκείνες την φροντίδα τους με «μαύρα» και όχι κάποια αναγνωρισμένη αποκλειστική νοσοκόμα. 

Το ειδύλλιο άρχισε να γίνεται γνωστό, ενώ κάποιοι μιλούν και για «εκρηκτικές» ερωτικές στιγμές μεταξύ τους κάθε φορά που ο γιατρός είχε νυχτερινή βάρδια και οι δυο τους κλειδώνοντας στα αποδυτήρια του ιατρικού προσωπικού. Αλλά δεν ήταν μόνο το ειδύλλιο. Τουλάχιστον για αυτό δεν «έπεφτε» λόγος σε κανέναν. Η κατάσταση άρχισε να γίνεται ενοχλητική από τότε που ο γιατρός παρενέβαινε για να εξασφαλίσει εργασία και μεροκάματο στην ερωμένη του. 

Σύμφωνα με όσα λέγονται στους διαδρόμους, πήγαινε στους συνοδούς του εκάστοτε ασθενούς και αφού τους μιλούσε για την κατάσταση της υγείας του ανθρώπου τους, στη συνέχεια τους παρότρυνε να προσλάβουν κάποια αποκλειστική νοσοκόμα. Και δεν τους άφηνε να πάρουν οποιαδήποτε, αλλά την συγκεκριμένη! Δηλαδή, την ερωμένη του. 

τους έδινε μάλιστα ο ίδιος την κάρτα με το τηλέφωνό της Και τα κανόνιζε όλα έτσι ώστε να μην υπάρξουν αντιδράσεις εκ μέρους των αποκλειστικών του σωματείου. Κάποιοι λένε ότι κανόνιζε μέχρι και την τιμή για τν ολονύκτια φροντίδα του ασθενούς!

Την νομιμοποίησε!

Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, ο ίδιος γιατρός κατέβαλε τεράστιες προσπάθειες έτσι ώστε να καταφέρει να νομιμοποιήσει τν «παράνομη» νοσοκόμα του, εκμεταλλευόμενους σχετική νομική διάταξη αλλά κυρίως τις «υψηλές» γνωριμίες που έχει ο ίδιος. Και φημολογείται ότι πριν από λίγες ημέρες εγκρίθηκε η νομιμοποίησή της με αποτέλεσμα τώρα να απασχολείται με μεγαλύτερη σιγουριά. Και όσο για… πελατεία, εξακολουθεί ο συγκεκριμένος να φροντίζει γι’ αυτό…newscity1


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.