Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Γιατί στις γυναίκες αρέσει το σεξ με τον πρώην;

Bookmark and Share

Το έλεγαν συχνά σε παρέες άντρες φίλοι, ότι η...
πρώην τους πάντα επιστρέφει για σεξ ακόμη και αν είναι σε σοβαρή σχέση, αλλά...
έρχεται έρευνα για να το επιβεβαιώσει. Στο 38% ανέρχεται το ποσοστό των γυναικών έρευνας που παραδέχτηκαν ότι είχαν καλύτερη σεξουαλική ζωή με τον πρώην τους. Όσον αφορά....

τους άντρες, το ποσοστό έφτασε το 29%. Την έρευνα διεξήγαγε το διαδικτυακό κατάστημα πώλησης σεξουαλικών παιχνιδιών Lovehoney στη Μεγάλη Βρετανία.

Το περιστασιακό σεξ δεν ικανοποιεί καθόλου ούτε τους άντρες, ούτε και τις γυναίκες της έρευνας που είπαν ότι αυτό που κάνει το καλό σεξ είναι η αγάπη και το πάθος.

Στην έρευνα 1100 άτομα είπαν ότι η σεξουαλική ζωή ενός ατόμου γίνεται καλύτερη όσο μεγαλώνει. Μόνο ποσοστό 7% δήλωσε ότι ο πρώτος τους έραστής ήταν ο καλύτερος τους!

Η σεξολόγος Tracey Cox είπε για το θέμα:

«Οι γυναίκες δε συνηθίζουν να παντρεύονται τον σύντροφο με τον οποίο είχαν το καλύτερο σεξ της ζωής τους. Παντρεύονται περισσότερο με βάση πιο «λογικά» χαρακτηριστικά, όπως το αν πιστεύουν ότι θα τους είναι πιστός ή καλός πατέρας. Δέχομαι πολλά email από γυναίκες που λένε ότι αγαπούν τους συζύγους τους, αλλά φαντασιώνονται ότι κάνουν σεξ με τους πρώην τους… Τους λείπει το σεξ που έκαναν με τους πρώην τους».











0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.