Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

4 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να κάνεις στο ίντερνετ

Bookmark and Share


Kάποια θέματα δεν πρέπει να κάνεις ποτέ στο διαδίκτυο ότι και να γίνει.
Είναι σημαντικά για σένα, ώστε να έχεις και
το κεφάλι σου ήσυχο. Μερικά είναι τόσο ...

σοκαριστικό όσο όμως και αληθινά…
4. Να κάνεις μουσική καριέρα

Είναι κάτι που όλοι το έχουνε μάθει και το κάνουν. Το θέμα είναι, μην περιμένεις να κάνεις πορεία από το ξεκίνημα στο διαδίκτυο. Γνωρίζεται πόσοι φτιάχνουν βίντεο με τις μουσικές τους ικανότητες; Πάνω από ένα εκατομμύριο. Δεν νομίζουμε λοιπόν ότι είναι τόσο ασφαλές να κάνετε κάτι τέτοιο.

3. Το να αγνοείς τα πάντα

Είναι εντελώς λάθος να το πράξεις αυτό. Πρώτον θα λένε ότι θέλουν για σένα και εσύ δεν θα έχεις πάρει μυρωδιά. Συν τοις άλλοις μπορεί να λένε ότι προσωπικό θέμα έχεις και εσύ να μην αντιληφθείς τίποτα. Έτσι απλά γίνεσαι ρεζίλι.

2. Να το χρησιμοποιήσεις για να διαμαρτυρηθείς στον πρωθυπουργό

Πιο μεγαλύτερη εξυπνάδα από αυτή δεν υπάρχει. Νομίζετε ότι θα καταφέρετε τίποτα. Εμείς δεν το νομίζουμε, γιατί άμα είστε τόσο σίγουροι ότι θα σας μιλήσει από το ίντερνετ είστε γελασμένοι. Σιγά μην σας κάνει poke ή like!!

1. Να βρείτε πως να δολοφονήσετε κάποιον

Μπορεί να φαίνεται απίστευτο, όμως το Ίντερνετ έχει την δυνατότητα να σας πληροφορήσει πως να σκοτώσετε κάποιον. Και με όλους τους πιθανούς τρόπους φυσικά. Είναι ειλικρινά σοκαριστικό επίσης, το πως οι λεπτομέρειες για τα σύνεργα και οτιδήποτε άλλο χρειάστείτε, μπορείτε να το ανακαλύψετε μέσα σε λίγα λεπτά. Μάλιστα μπορείς να φτιάξεις ακόμα και άλλοθι. Ότι έχεις ανάγκη δηλαδή.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.