Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Κάνε εύκολα back up στον υπολογιστή σου

Bookmark and Share

Το Altaro Oops!Backup, είναι μία εφαρμογή για οικιακή χρήση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σε περιβάλλον
λειτουργικού Windows 8, 7, Vista ή XP.

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και δημιουργία εκδόσεων σε αρχεία εγγράφων, εικόνων και άλλων τύπων αρχείων, επιτρέπει την προεπισκόπηση και την επαναφορά των εκδόσεων των αρχείων από διαφορετικές χρονικές στιγμές.

Στα χαρακτηριστικά της εφαρμογής περιλαμβάνονται:

Ταχύτατο Backup & Restore: Τα δεδομένα είναι προστατευμένα κάθε φορά που γίνεται μια αλλαγή, χωρίς να επιβραδύνεται η λειτουργία του υπολογιστή.

Τεχνολογία BackInTime: Επιτρέπει στο χρήστη να πάει «πίσω στο χρόνο» και να επιλέξει διαφορετικές εκδόσεις των αρχείων του από διαφορετικές χρονικές στιγμές και όχι μόνο το πιο πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας.

Πλήρης αυτοματοποίηση: Ανιχνεύει αυτόματα τις αλλαγές και τις εκδόσεις σε ένα αρχείο καθώς και στα αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων.

Εξοικονόμηση χώρου με την τεχνολογία ReverseDelta: Η χρήση της τεχνολογίας ReverseDelta™ επιτρέπει τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μόνο με τις πραγματικές αλλαγές που έχουν γίνει σε ένα αρχείο, χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά η δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας σε ολόκληρο το αρχείο, όταν γίνεται μία αλλαγή.

Continuous Data Protection (CDP): Η συντονισμένη τεχνολογία προστασίας των δεδομένων κατά τη διάρκεια των αλλαγών σε ένα αρχείο εξασφαλίζει ανά πάσα στιγμή, την προστασία των δεδομένων.

Διπλή προστασία μέσω Backup Drive Redundancy: Η αυτόματη δημιουργία ενός διπλού εφεδρικού αρχείου για την προστασία από κλοπή, πυρκαγιά ή απώλεια των δεδομένων, διπλασιάζει και την ασφάλεια των δεδομένων.

Back up σε NAS, δικτυακό Drive και USB: Ο χρήστης επιλέγει την τοποθεσία που θέλει να δημιουργήσει τα αντίγραφα ασφαλείας του, είτε πρόκειται για server ή σε δίσκο NAS.

Αυτόματο Backup on Connect με Plug & Protect: Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ξεκινά αμέσως μόλις συνδεθεί η εφεδρική μονάδα δίσκου στον υπολογιστή. Ιδιαίτερα χρήσιμη λειτουργία για χρήστες φορητών υπολογιστών.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.