Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Υποσχέσεις Γιακουμάτου για μειώσεις σε ψωμί, γάλα, λάδι, απορρυπαντικά -ΘΑ ΘΑΑ ΘΑΑ

Bookmark and Share

11/6/2014 Ανένδοτο με την ακρίβεια κήρυξε ήδη ο νέος υφυπουργός Ανάπτυξης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, που κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής
από τον Θανάση Σκορδά υποσχέθηκε να μειώσει τις τιμές.

Παρουσία και του νέου υπουργού Ανάπτυξης, Νίκου Δένδια, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος ξεκαθάρισε ότι ο στόχος του είναι ένας κ μοναδικός: «Η μείωση στην τιμή στο ψωμί, το γάλα, το λάδι, τα απορρυπαντικά, το babylino και τα τηλέφωνα...».

Σύμφωνα με τον κ. Γιακουμάτο «η χώρα είναι σε εθνική οικονομική κρίση. Έχουμε όλοι μας χρέος να δώσουμε τη δυνατότητα στον καταναλωτή να αγοράζει το ψωμάκι κ το γάλα. Έχουμε χρέος». Και αυξάνοντας τν ένταση της φωνής του, συνέχισε λέγοντας: «να μειωθεί το κόστος του καλαθιού της νοικοκυράς κ να αντιμετωπιστούν οι στρεβλώσεις της αισχροκέρδειας.

Υπάρχουν υπερκέρδη σε βάρος του καταναλωτή. Δεν είμαι κατά των καλώς ευνοούμενων κερδών αλλά δεν μπορούν να υπάρχουν υπερκέρδη σε βάρος του καταναλωτή».

«Το νόημα είναι η αποκατάσταση της ζωής του πολίτη. Θα δώσουμε τη μάχη ενωμένοι», τόνισε από την πλευρά του ο υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Δένδιας.

Από την πλευρά του, ο απερχόμενος υφυπουργός, Θανάσης Σκορδάς, στάθηκε στα όσα έγιναν κατά τη θητεία του επισημαίνοντας τη μείωση των τιμών ακόμη και στην κατηγορία της διατροφής, ενώ έβαλε κατά των "εραστών της ακινησίας και εμπόρων της μιζέριας" αναφερόμενος στην επίθεση που δέχτηκε για τις μεταρρυθμίσεις κυρίως στην αγορά.

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ  ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ Κ.ΥΠΟΥΡΓΕ ! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΡΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ .... ΘΑΑΑΑ ΘΑ ΘΑΑΑ ΘΑΑΑ ΘΑΑΑ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ...ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΥΡΙΕ ΘΑΑΑΑΑ ΘΑΑΑΑ ΘΑΑΑΑ ΘΘΑΑΑΑ  ΘΑΑΑΑΑ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.