Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Το ροζ σερφάρισμα μας εθίζει σαν ναρκωτικό!

Bookmark and Share


Φαινόμενο της σύγχρονης εποχής αποδεικνύεται η συστηματική και υπερβολική παρακολούθηση πορνογραφικών σελίδων στο ίντερνετ τόσο από
άνδρες όσο και από γυναίκες. Μελέτη που διεξήγαγαν...

ειδικοί στο πανεπιστήμιο του Σύδνεϋ έδειξε ότι μία στις τρεις γυναίκες και επτά στους δέκα άνδρες βλέπουν πορνό στο διαδίκτυο.

Το συγκεκριμένο φαινόμενο γίνεται πρόβλημα επισημαίνουν οι ειδικοί όταν πραγματοποιείται χωρίς όρια και συστηματικά καθώς επηρεάζονται δουλειά, οικονομικά, προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις. Οι επιστήμονες του πανεπιστημίου της Αυστραλίας στην έρευνα τους διαπίστωσαν ότι πολλοί άνδρες αλλά και γυναίκες περνούν 16 με 18 ώρες της ημέρας στο ίντερνετ βλέποντας πορνογραφικό υλικό και χωρίς να κάνουν καμία δραστηριότητα.

Το πρόβλημα έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της μεγάλης διαθεσιμότητας «ροζ» σελίδων στο ίντερνετ με αποτέλεσμα πολλοί να παρουσιάζουν και εθισμό. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο εθισμός στις ροζ σελίδες δεν αφορά συγκεκριμένες κοινωνικές τάξεις αλλά αφορά όλο τον πληθυσμό ανεξάρτητα από επάγγελμα και κοινωνική θέση.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.