Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Ο άστεγος που συγκίνησε τον πλανήτη! (video)

Bookmark and Share

Ο νεαρός κινηματογραφιστής Τζος Πάλερ Λιν, που είναι διάσημος στο Youtube, έδωσε 100 δολάρια στον άστεγο με το όνομα Τόμας και στη συνέχεια
τον ακολούθησε με την κάμερά του από μακριά, με σκοπό να
διαπιστώσει πώς θα τα ξοδέψει.

Όταν του έδινε τα χρήματα ο κινηματογραφιστής δεν σκεφτόταν ότι θα τα ξόδευε με αυτό τον τρόπο, ωστόσο η ανθρωπιά και οι ευαισθησίες που έχουν κάποιοι άνθρωποι πραγματικά συγκλονίζει…

Όταν ο Τζος είδε τον Τόμας να μπαίνει σε ένα μαγαζί που πουλάει αλκοόλ και τρόφιμα, ήταν σίγουρος ότι ο άστεγος θα χρησιμοποιούσε τα λεφτά για να αγοράσει αλκοόλ.

Η κίνηση όμως του Τόμας εκπλήσσει και συγκινεί. Αντί να κρατήσει τα 100 δολάρια για τον εαυτό του, αγόρασε τρόφιμα τα οποία και μοίρασε σε άλλους άστεγους.

Ο κινηματογραφιστής Τζος Πάλερ Λιν, βλέποντας την χειρονομία του άστεγου, άφησε την κάμερα, του μίλησε και του εξήγησε γιατί του έδωσε τα χρήματα.

Η ιστορία του Τόμας συγκινεί… Όπως λέει στο βίντεο, εγκατέλειψε τη δουλειά του για να βοηθήσει τους άρρωστους γονείς του, ενώ όταν εκείνοι «έφυγαν» από τη ζωή, ο Τόμας δεν μπορούσε να καλύψει το δάνειο για το διαμέρισμα στο οποίο ζούσε και βρέθηκε στον δρόμο.

Ο νεαρός δημιούργησε μια σελίδα για να συγκεντρώσει χρήματα ώστε να τον βοηθήσει να ξαναβρεί σπίτι. Παρά τις ενστάσεις κάποιων που πιστεύουν ότι όλο αυτό ήταν σκηνοθετημένο, έχουν συγκεντρωθεί μέχρι τώρα 37.000 δολάρια.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.