Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Βρείτε με 20 απλά βήματα τις κρυμμένες σας ψυχικές δυνάμεις

Bookmark and Share

Η μεταμόρφωση αρχίζει όταν αποκτηθεί η γνώση ...Αυτή η γνώση έρχεται πάντοτε στην επιφάνεια χωρίς να το συνειδητοποιούμε στην αρχή, σαν
μια βαθιά αίσθηση αναζήτησης ...

Αναζήτησης ;

Ναι
Τι Αναζητάμε ; Ρώτησα
Αυτό είναι το θέμα! Στην αρχή δεν είμαστε σίγουροι... Αρχίζουμε να έχουμε φευγαλέα, ένα αλλο είδος εμπειρίας... Στιγμές της ζωής μας που κατά κάποιο τρόπο τις νιώθουμε διαφορετικά, πιο έντονες και γεμάτες έμπνευση. Αλλά δεν ξέρουμε τι είναι αυτή η εμπειρία ή πώς να τν κάνουμε να διαρκέσει. Και όταν τελειώνει παραμένουμε με την αίσθηση του ανικανοποίητου και της ανησυχίας, σε μια ζωή που δείχνει να είναι πάλι η συνηθισμένη. James Redfield – Η ουράνια προφητεία

Μπαίνοντας στο χώρο του παραφυσικού και της παραψυχολογίας κάνουμε τα πρώτα μας βήματα για ένα ταξίδι ,αναζήτησης πρώτα του ιδίου μας του εαυτό και κατά συνέπεια της γνώσης .Μια γνώση που θα αποκτηθεί σε βάθος χρόνου καθώς εμείς θα ταξιδεύουμε όλο κ περισσότερο αναζητώντας απαντήσεις στα ερωτήματα μας.

Προσωπικά πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν κάποια ψυχική ιδιαιτερότητα άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο... Όλοι όμως έχουμε «μαγικές» ικανότητες και πρέπει όμως να ασχοληθούμε μαζί τους! αυτό δν είναι κάτι δύσκολο ούτε ακατόρθωτο. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνουμε είναι να παρατηρήσουμε περισσότερο τον εαυτό μας και τις αντιδράσεις του .Κάπως έτσι λοιπόν το ταξίδι αρχίζει.

Πάμε μαζί δειλά δειλά να ξεκινήσουμε το ταξίδι της αναζήτησης μιας και τα σημάδια είναι πάντα μπροστά μας και μας φωνάζουν να τα ακολουθήσουμε... δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα ούτε να φοβηθούμε.

Ο καθένας από εμάς έχει τα δικά του εφόδια και μόνο εκείνος γνωρίζει πως και ποτέ θα τα χρησιμοποιήσει... κατά τη διάρκεια αυτής της αναζήτησης η μόνη ίσως παρατήρηση που έχω να κάνω επί του θέματος είναι η εξής : αν κάποιοι από εσάς ασχοληθείτε με το χάρισμα που πιθανόν να έχετε και το καλλιεργήσετε δεν σημαίνει ότι έχετε γίνει αυτόματα καλύτερος άνθρωπος ούτε και ανώτερος από τους άλλους. Εξάλλου είπαμε ότι όλοι έχουμε κάποιο χάρισμα .

Το παρακάτω test είναι ένα μικρό μονοπάτι που θα μας οδηγήσει σε μια ποιο ξεκάθαρη άποψη σε ότι έχει να κάνει με το ιδιαίτερο χάρισμα μας και έτσι θα είναι ποιο εύκολο και για μας να το εντοπίσουμε και να το αναπτύξουμε .

Το μόνο που έχουμε εμείς να κάνουμε είναι απλά να το απαντήσουμε με απόλυτη ειλικρίνεια.

1) Υπάρχουν αρκετές φορές που όταν ξαπλώνετε και ηρεμείτε καθώς κλείσετε τα μάτια σας εμφανίζονται διάφορες μορφές ανθρώπινες η όχι ;

2) Νιώθετε έντονα ότι γύρω σας υπάρχει αδικία και μίσος ενώ θα μπορούσε να συμβαίνει το αντίθετο και να ζούσαμε όλοι καλύτερα ποιο όμορφα πιο ειρηνικά ;

3)Διαισθανθήκατε ποτέ ότι στο χώρο που βρίσκεστε υπάρχει κάτι αρνητικό κάτι παγωμένο ;

4) έχετε αισθανθεί κάποια δυσφορία (συνήθως στο στομάχι )κοιτώντας κάποιον στα μάτια ή και μόνο με την παρουσία του ;

5) όταν βρισκόσαστε το δρόμο και περπατάτε καταλαβαίνετε αν κάποιος (η κάτι) σας παρακολουθεί;

6) Νιώθετε ότι μπορείτε να μπείτε στο μυαλό κάποιου και να ¨ ακούσετε¨ τις σκέψεις του;

7) Νιώσατε ποτέ ότι είχατε μια παραφυσική εμπειρία μια συνάντηση με κάποιο πνεύμα ίσως ;

8) Υπάρχουν άνθρωποι που σας φαίνονται απωθητικοί χωρίς λόγο;

9) Σε ένα δάσος νιώθετε πως υπάρχει κάποια ενεργεία γύρω σας;

10) Σας τυχαίνει συχνά όταν κάποιος μιλάει να έχετε στο μυαλό σας αυτό που θα πει ενώ δεν θα έπρεπε να το γνωρίζετε?

11) Νιώθετε έντονα ότι είστε ένα κομμάτι της φύσης και του σύμπαντος ;

12) είναι τα όνειρα σας τόσο ζωντανά ώστε να νομίζετε ότι έχετε ζήσει μια κατάσταση αργότερα όμως θυμηθείτε ότι ήταν όνειρο?

13) Όταν κοιτάτε κάποιον στα μάτια νιώθετε τα συναισθήματα του ;

14) Υπάρχουν φορές που συνειδητοποιείτε το μεγαλείο της δημιουργίας της ζωής παρατηρώντας απλά τη δική σας ύπαρξη ;

15 ) Σας τυχαίνει συχνά να βλέπετε στον ύπνο σας ότι πετάτε η ότι περιπλανιέστε μέσα στην πόλη σας;

16) Σας έχει τύχη να ξυπνήσετε και να νιώθετε σαν κάτι βαρύ να καθόταν πάνω σας;

17) αισθάνεστε έντονα την ενέργεια σε έναν τόπο που βρίσκετε στην ύπαιθρο σε σημείο να ανατριχιάσετε;

18) νιώσατε ποτέ ότι ένας τόπος είναι ιερός και σας προστατεύει ακόμη και αν ο τόπος αυτός σας μοιάζει άγριος ;

19) όταν βρίσκετε στην ύπαιθρο αντιλαμβάνεστε ότι κάτι μπορεί να μη σας θέλει στο χώρο αυτό;

20) Μπορείτε χωρίς δυσκολία να καταλάβετε τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων ;



Αποτελέσματα

Κοιτάξτε τις απαντήσεις σας και σημειώστε τους αριθμούς τους αυτές που θα ταιριάζουν στην πλειοψηφία τους με τους αντίστοιχους των παρακάτω ομάδων μας δείχνουν και το πιθανό ιδιαίτερο χάρισμα που πιθανών να έχετε.

Ενδιάμεσος (Μέντιουμ) 3,12,15,16,19

Είναι σαν να ζείτε ανάμεσα σε δυο κόσμους τον ορατό και τον αόρατο .Οι ενδιάμεσοι συνήθως έχουν την δυνατότητα επικοινωνίας με την «απέναντι πλευρά» μπορούν να αισθάνονται την παρουσία των πνευμάτων και μέσω αυτών να έχουν πρόσβαση σε κόσμους πέρα από την δική μας πραγματικότητα.

Διαισθητικός 6,7,8,10,20

Οι διαισθητικοί έχουν συνήθως ποιο έντονη αυτή που απλά εμείς ονομάζουμε έκτη αίσθηση το τρίτο μάτι τους είναι σε μεγαλύτερο βαθμό αναπτυγμένο κ έτσι αυτό τους δίνει μια δυνατότητα να «βλέπουν» και να αισθάνονται πράγματα για τους άλλους ακόμη και αν δεν τους γνωρίζουν

Chaneller 1,2,11,13,14

Αυτό το χάρισμα είναι πολύ ιδιαίτερο όπως και η πληροφορίες που μπορείτε να έχετε χάρη σε αυτό γιατί θα λέγαμε πως είναι ένα ενεργειακό σκαλί πάνω και έτσι δεν μπορούμε εύκολα να προσδιορίσουμε από ποτ προέρχονται ίσως απ μια ανώτερη οντότητα .Σίγουρα όλοι όμως θα αναγνωρίσουν και θα σεβαστούν αυτή την ιδιαιτερότητα σας

Σαμάνος 4,5,9,17,18

Έχετε μια ιδιαίτερη σύνδεση με τη φύση και το πνεύμα της νιώθετε ότι μπορείτε εύκολα να επικοινωνείτε με αυτήν και τα πλάσματα που ζουν μέσα της με αυτό το χάρισμα σίγουρα θα έχετε και μια ιδιαίτερη σύνδεση με τα βότανα τούς λίθους λαμβάνοντας υπόψη σας τις ενεργειακές και θεραπευτικές ιδιότητες τους .Νιώθετε ότι μπορείτε να αντλείται δύναμη από τα ζώα και σίγουρα το τοτεμικό σας στοιχείο είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένο.










0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.