Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

10 βότανα που ανακουφίζουν από τον πονοκέφαλο

Bookmark and Share


Οι επιστήμονες θεωρούν ότι αποτελεί το συχνότερο σύμπτωμα για το οποίο ζητείται ιατρική συμβουλή. Οι επιστήμονες θεωρούν ότι αποτελεί το συχνότερο
σύμπτωμα για το οποίο ζητείται ιατρική συμβουλή. Ορισμένοι τον θεωρούν...
«κομμάτι της ζωής τους», όχι και τόσο ευχάριστο... Οπως και να τν περιγράψεις, ο πονοκέφαλος είναι μια εξαιρετικά ενοχλητική κατάσταση. Μας αφορά όλους και -με τα χρόνια- έχουμε εντοπίσει το παυσίπονο και τη δοσολογία που μας προσφέρει ανακούφιση.

Το δώρο της ανακούφισης από τον πονοκέφαλο παρέχει και η φύση. Πρόκειται για δέκα βότανα, τα οποία είναι εύκολο να βρεθούν και να γίνουν ένα γευστικό και χρήσιμο αφέψημα. Το τα φυσικά παυσίπονα, τα οποία είναι γνωστά από την αρχαιότητα.

 Για όσους επιμένουν με τα χημικά σκευάσματα, καλό είναι να γνωρίζουν ότι το φάρμακο γίνεται «φαρμάκι», όταν χρησιμοποιείται σε λάθος δοσολογία. 

Τα φάρμακα θέλουν προσοχή. Δεν τα προμηθευόμαστε από μη εγκεκριμένες πηγές (όπως το Διαδίκτυο) και δεν τα χορηγούμε στον εαυτό μας χωρίς ιατρική συμβουλή. οι ανεπιθύμητες ενέργειες των φαρμάκων αποτελούν παγκοσμίως την πέμπτη αιτία θανάτου στα νοσοκομεία! Προσεκτικά πρέπει να καταναλώνονται οι βιταμίνες και τα συμπληρώματα διατροφής. 

Η σωστή διατροφή, εξάλλου, μπορεί να μας καλύψει πλήρως, χωρίς να χρειαστεί να καταφύγουμε στα σκευάσματα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.