Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Το καλοκαίρι είναι ιδανικό για μία πιο υγιεινή ζωή

Bookmark and Share

Αρχικά λοιπόν το καλοκαίρι καταναλώνετε περισσότερο νερό, λόγω της υπερβολικής ζέστης. Αυτό σημαίνει ότι παρέχετε περισσότερη
ενυδάτωση στον οργανισμό σας. Επίσης τα καλοκαιρινά φρούτα είναι λαχταριστά κ δν μπορείτε να τους αντισταθείτε. Είναι σημαντικό στοιχείο της υγιεινής διατροφής και μπορούν να σας βοηθήσουν να χάσετε περιττά κιλά. Βέβαια δν πρέπει να ξεφεύγετε απ τα επιτρεπτά όρια, καθώς μην ξεχνάτε ότι περιέχουν ζάχαρη.

Επιπλέον λόγω της χαλαρότητας που επικρατεί τους καλοκαιρινούς μήνες, έχετε και λιγότερο άγχος. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που μπορείτε να κόψετε κάποιες κακές συνήθειές σας, όπως είναι το τσιγάρο. Εκμεταλλευτείτε αυτούς τους τρεις μ τέσσερις μήνες που διαρκεί το καλοκαίρι και κόψτε το τσιγάρο. Θα διαπιστώσετε ότι μέχρι τους πρώτους μήνες του φθινοπώρου θα έχετε απεξαρτηθεί πλήρως.

Τέλος λόγω της ζέστης ακολουθείτε και μία fitness ζωή. Το κολύμπι είναι μία από τις καλύτερες ασκήσεις και γυμνάζει όλο σας το σώμα. Αν κολυμπάτε έστω πέντε λεπτά τν ημέρα θα δείτε μεγάλη διαφορά στο σώμα σας. Θα χάσετε πόντους, θα κάψετε περιττές θερμίδες και θα αποκτήσετε πιο γυμνασμένους μύες.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.