Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Τα 10 πιο παχυντικά φαγητά όλου του κόσμου!

Bookmark and Share

Πώς μία απλή μπάρα σοκολάτας μπορεί να γίνει τρεις φορές πιο «κολασμένη» στα χέρια των Σκωτσέζων και ποιο ιταλικό έδεσμα αποτελεί «βόμβα» χοληστερίνης;Ψάξαμε σε όλες τις κουζίνες του κόσμου και εντοπίσαμε
τα δέκα παραδοσιακά φαγητά που διεκδικούν τον τίτλο της πιο παχυντικής συνταγής του πλανήτη.






Acajare, Βραζιλία

newscity1.net

Λιωμένα μαυρομάτικα φασόλια σε μπάλα, που τηγανίζονται σε φοινικέλαιο. Σερβίρεται με πικάντικες σάλτσες απ γαρίδα, κάσιους και περιέχει 7 γραμμάρια κορεσμένων λιπαρών ανά κουταλιά.


Churros, Ισπανία



Λουκουμάδες με ζάχαρη και κανέλα, «βαφτισμένοι» σε πηχτή, ζεστή σοκολάτα. 


Poutine, Καναδάς



Τηγανητές πατάτες σε σβώλους γεμάτους σάλτσα και τυρί τσένταρ. Κάθε μεριδα θα σας φορτώσει με 740 θερμίδες και 41 γραμμάρια λίπους.


Khachapuri, Γεωργία



Πεϊνιρλί φορτωμένο με λιωμένο τυρί,  αυγά και άφθονο βούτυρο, ιδανικό για να κάνετε πάρτι λιπαρών.


Κρέπες πραλίνας, Γαλλία



Μία μερίδα πραλίνας φουντουκιού έχει 200 θερμίδες – εκ των οποίων, πάνω από τις μισές προέρχονται από λιπαρά. Προσθέστε τώρα κ τν ζύμη της γαλλικής κρέπας, καθώς και τα υπόλοιπα υλικά της αρεσκείας σας, από άχνη μέχρι σαντιγί ή ξηρούς καρπούς.


Aligot, Γαλλία



newscity1.net

Φτιάχνεται από πουρέ πατάτας, βούτυρο, κρέμα γάλακτος, σκόρδο και λιωμένο τυρί. Μόλις, μία κουταλιά δίνει το 6% της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας κορεσμένων λιπαρών. 


Τηγανητή Mars, Σκωτία



Αφού τη βαφτίζουν σε ζύμη, την τηγανίζουν σε λάδι. Έχει τόσο πολλές θερμίδες, που ακόμη και η εταιρία της Mars, παραπονέθηκε πως έτσι δν προωθείται ο υγιεινός, ισορροπημένος τρόπος ζωής.


Jalebi, Ινδία



Τηγανητό ζυμάρι «βουτηγμένο» σε σιρόπι ζάχαρης!
Calzone, Ιταλία



Αυτό το ιταλικό έδεσμα, φτιάχνεται από τόσο ζυμάρι όσο χρειάζεται για να γίνει και μία ολόκληρη πίτσα. Στη διατροφική βόμβα προσθέστε ντομάτα, μοτσαρέλα και τα υπόλοιπα toppings που αξιοποιεί κάθε συνταγή για να «γεμίσει» το calzone.


Ramen, Ιαπωνία



Αν νομίζετε ότι όλες οι σούπες είναι υγιεινές, κάνετε λάθος! η συγκεκριμένη περιέχει noodles βουτηγμένα σε λαρδί και σαν «topping» μια ποικιλία κρεατικών και λαχανικών.

















0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.