Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Βίτσας για την πρόκληση της Άγκυρας: Τα ελληνικά σύνορα είναι απαραβίαστα

Bookmark and Share

Βίτσας για την πρόκληση της Άγκυρας: Τα ελληνικά σύνορα είναι απαραβίαστα
Απάντηση στην νέα τουρκική πρόκληση έδωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας από την Ξάνθη.«Με αφορμή την
εδώ παρουσία μου θέλω να στείλω ένα μήνυμα προς όλες τους κατευθύνσεις πέραν των ελληνικών συνόρων: Τα ελληνικά σύνορα, χερσαία, θαλάσσια και εναέρια είναι και θα είναι απαραβίαστα και δεν πρόκειται να τα βάλουμε σε κανένα τραπέζι διαπραγμάτευσης» είπε ο κ. Βίτσας και συνέχισε:

«Η εθνική ανεξαρτησία της χώρας μας, δεν μας δόθηκε από κάποιους αλλά κατακτήθηκε με αγώνες και πολλές θυσίες, διαχρονικά του ελληνικού λαού. Οι όποιες συνθήκες ήρθαν να επικυρώσουν το αποτέλεσμα αυτών των αγώνων» συμπλήρωσε.

«Η αμφισβήτηση των συνθηκών που ορίζουν τα σημερινά σύνορα στην περιοχή μας από αυτούς που εκφράζεται δεν αποτελεί ένδειξη δύναμης αλλά αδυναμίας.Για την Ελλάδα αποτελεί δύναμη, οι άνθρωποί της, η ιστορία της, η φιλειρηνική πολιτική που ασκεί, η πολιτική φιλίας και συνεργασία με τις άλλες χώρες και πάνω απ’ όλα η πολιτική σεβασμού των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου και η τήρηση και ο σεβασμός των βασικών αρχών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όχι μόνο για τους Έλληνες πολίτες αλλά για κάθε άνθρωπο» κατέληξε ο κ. Βίτσας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.