Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Πώς να διώξετε από το σπίτι σας την αρνητική ενέργεια

Bookmark and Share

Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να δοκιμάσετε για να “καθαρίσετε” το σπίτι σας από την αρνητική ενέργεια. Μερικές φορές τελευταία,
ίσως αισθάνεστε ότι σας περιτριγυρίζουν άσχημα
vibes ή αρνητικά συναισθήματα μέσα στο σπίτι. Αυτό το συναίσθημα είναι κάτι που μπορείτε να το αντιμετωπίσετε κ να εξουδετερώσετε δυναμικά, ειδικά εάν δεν το έχετε αισθανθεί άλλες φορές στο παρελθόν.

Τα γνωρίσματά του: Μήπως αισθάνεστε λιγότερο ενεργητικοί τελευταία όταν βρίσκεστε στο σπίτι; Υπάρχουν αντικείμενα παραπεταμένα ή εγκαταλελειμμένα μέσα σε αυτό, πιο συχνά ίσως από ό,τι πρέπει; Μήπως πραγματικά έχετε αισθανθεί την εμπειρία μια παραφυσικής ενέργειας γύρω σας; Οτιδήποτε κι αν είναι, ας ρίξουμε μια ματιά σε κάποιους τρόπους που μπορούν να απαλλάξουν το σπίτι σας από την αρνητική ενέργεια, έτσι ώστε να αισθανθείτε εσείς περισσότερο ήρεμοι στην καθημερινότητά σας μέσα σε αυτό.

anapnoes.gr : thetiki energeia 590 b Πώς να διώξετε από το σπίτι σας την αρνητική ενέργεια
Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να δοκιμάσετε για να “καθαρίσετε” το σπίτι σας από την αρνητική ενέργεια. Μερικές φορές τελευταία, ίσως αισθάνεστε ότι σας περιτριγυρίζουν άσχημα vibes ή αρνητικά συναισθήματα μέσα στο σπίτι. Αυτό το συναίσθημα είναι κάτι που μπορείτε να το αντιμετωπίσετε και να εξουδετερώσετε δυναμικά, ειδικά εάν δεν το έχετε αισθανθεί άλλες φορές στο παρελθόν. 

Τα γνωρίσματά του: Μήπως αισθάνεστε λιγότερο ενεργητικοί τελευταία όταν βρίσκεστε στο σπίτι; Υπάρχουν αντικείμενα παραπεταμένα ή εγκαταλελειμμένα μέσα σε αυτό, πιο συχνά ίσως από ότι πρέπει; Μήπως πραγματικά έχετε αισθανθεί την εμπειρία μια παραφυσικής ενέργειας γύρω σας; Οτιδήποτε κι αν είναι, ας ρίξουμε μια ματιά σε κάποιους τρόπους που μπορούν να απαλλάξουν το σπίτι σας από την αρνητική ενέργεια, έτσι ώστε να αισθανθείτε εσείς περισσότερο ήρεμοι στην καθημερινότητά σας μέσα σε αυτό.

Ακούστε θορυβώδη μουσική


Ένας από τους τρόπους να απαλλαγείτε μέσα στο σπίτι από την αρνητική ενέργεια, είναι να ακούτε συχνά θορυβώδη μουσική. Σύμφωνα με μια κινέζικη θεωρία, οι έντονοι θόρυβοι τυπικά σπάνε τα ενεργειακά πεδία κι αυτό κάνει την οποιαδήποτε άσχημη ενέργεια να εξαφανίζεται. Επιπλέον, η μουσική που περιέχει ένα εμψυχωτικό ή πνευματικό μήνυμα, είναι καλή για την ψυχή μας. Τα αυτιά μας πραγματικά τρέφονται με ό,τι ακούν, οπότε εάν θέλετε να ξαναβάλετε τον εαυτό σας και το σπίτι σας σε ένα καλό mood, αρχίστε να τραγουδάτε και να χορεύετε μέσα σε αυτό, ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική που σας “ανεβάζει”.

Αναδιοργανώστε την επίπλωσή σας


anapnoes.gr : thetiki energeia 590 3 Πώς να διώξετε από το σπίτι σας την αρνητική ενέργεια

Αναδιοργανώνοντας τη διάταξη των επίπλων σας, με στόχο να διώξετε την αρνητική ενέργεια, είναι μια πολύ καλή ιδέα. Το Feng Shui είναι μια πολύ γνωστή και κινέζικη πρακτική, που υπαγορεύει να διαμορφώνετε το χώρο σας όσο το δυνατόν πιο σωστά μπορείτε. Αυτό υποτίθεται ότι θα εμποδίσει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια να αναδύεται από τα έπιπλά σας.

Όπως με τη δυνατή μουσική, οι ανοιχτοί και ελεύθεροι χώροι θα βοηθήσουν ένα δωμάτιο να εξαφανίσει την αρνητική ενέργεια. Κι εσείς πολύ πιθανόν να αισθανθείτε σαν να σας έφυγε ένα βάρος ξαφνικά από πάνω σας, χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο.

Απομακρύνετε κάποια παλιά αντικείμενα ή αντίκες


Οι προληπτικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η παλιά ενέργεια εγκαθίσταται σε παλαιά αντικείμενα –κι αυτό ίσως αφορά περισσότερο όσους ψάχνουν και κάνουν αγορές στα παλαιοπωλεία ή σε συλλογές vintage. Ένα αντικείμενο από το παρελθόν, μπορεί να μεταφέρει ακόμα ένα αίσθημα κατάθλιψης, λύπης ή πόνου, ίσως σαν αυτά που αρχίσατε να αισθάνεστε από τότε που το αγοράσατε. Κάποια μπορεί να μεταφέρουν την ενέργεια άλλων ανθρώπων και δυσάρεστες ιστορίες κρυμμένες πίσω τους. Τα second hand αντικείμενα που ανήκαν κάποτε σε κάποιον άλλον, μπορεί να μη σας ταιριάζουν και τόσο τελικά, οπότε ίσως τα απομακρύνετε για κάποιο χρονικό διάστημα ή για πάντα.

Αρωματίστε τον χώρο με φασκόμηλο


anapnoes.gr : thetiki energeia 590 2 Πώς να διώξετε από το σπίτι σας την αρνητική ενέργεια

Είναι μια παλιά αμερικάνικη πρακτική και πιστεύεται ότι διώχνει την αρνητική ενέργεια. Και είναι καλό να το δοκιμάσετε πριν καθαρίσετε το σπίτι σας. Βάλτε το σε μπολ με ζεστό νερό και αφήστε το σε διάφορα σημεία να μυρίσει στο σπίτι.

Σκουπίστε και καθαρίστε τις εξωτερικές πόρτες και τα σκαλιά


Καθαρίστε καλά τα εξωτερικά σκαλιά και πόρτες, τα αίθρια, τις βεράντες, τις ταράτσες που παρατηρείτε τώρα τελευταία ότι το χρειάζονται, διώχνοντας και από πάνω τους την παλιά βρωμιά που μπορεί να είναι «γεμάτη» αρνητική ενέργεια. Πετάξτε κατευθείαν τα απορρίμματα εκτός σπιτιού, ώστε να είστε σίγουροι ότι απομακρυνθήκατε αρκετά από τα σκουπίδια που έχουν παραμείνει τόσο καιρό γύρω σας.

Το αλάτι της θάλασσας στα πατώματά σας


Μια παλιά ξένη παράδοση λέει, ότι το αλάτι της θάλασσας μπορεί να βοηθήσει να καθαρίσει οτιδήποτε μεταφέρει αρνητικά vibes στο σπίτι σας. Ακόμα και αν δεν παραδέχεστε τέτοιες πρακτικές, εάν σας δοθεί η ευκαιρία περάστε με θαλασσινό αλάτι τις γωνιές και τις πόρτες του σπιτιού σας και αναμιγνύοντάς το με ζεστό νερό, μπορείτε να καθαρίσετε ταυτόχρονα και τα πατώματά σας με αυτό. Τουλάχιστον θα σας προσδώσει μια αίσθηση φρεσκάδας που δεν είχατε πριν.

Τα περισσότερα από τα παραπάνω τρικ, μπορεί να σας φαίνονται σε τελική ανάλυση υπερβολικά και κάπως υπερβατικά, αλλά σύμφωνα με πολλούς ανθρώπους που τα έχουν δοκιμάσει, βοήθησαν πολύ. Ακόμα και αν απλά σας κάνουν να αισθανθείτε καλύτερα, έχετε κάνει κάποια βήματα ώστε να απαλλαγείτε από το βάρος που τον τελευταίο καιρό αισθάνεστε όταν μπαίνετε στο σπίτι σας ή να ανανεώσετε ευχάριστα την ατμόσφαιρα γύρω σας.











0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.