Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Ραδιοφωνικός σταθμός έδινε συμβουλές σε παιδόφιλους

Bookmark and Share

Μια online αίτηση έχει κάνει την εμφάνισή της στο διαδίκτυο από κατοίκους της πόλης Μπένσον στην Αριζόνα των ΗΠΑ. Η αίτηση στρέφεται εναντίον ενός ραδιοφωνικού σταθμού που μετέδιδε
αργά τη νύχτα συμβουλές αναφορικά με το πώς να κρύψει κανείς περιεχόμενο παιδικής πορνογραφίας.
Σύμφωνα με το BBC, επί δύο χρόνια δίνονταν από το σταθμό οδηγίες για το πώς να αποκρύψει κανείς το γεγονός ότι βλέπει τέτοιες εικόνες. Η αίτηση κατηγορεί τον σταθμό για μετάδοση ενός «αρρωστημένου μηνύματος».
Ο ιδιοκτήτης του σταθμού Cave 97.7 FM, Πολ Λότσοφ, έχει δηλώσει δημοσίως ότι διαφωνεί με τους νόμους της Αριζόνα για την παιδική πορνογραφία. Σύμφωνα με τον ίδιο, η κατοχή παιδικής πορνογραφίας δεν θα έπρεπε να θεωρείται έγκλημα.
«Η διαφορά είναι ότι, στη μία περίπτωση, κακοποιείς ένα παιδί, βάζοντάς το να κάνει πράγματα που δεν είναι φυσικά για ένα παιδί να κάνει. Στην άλλη περίπτωση, απλώς κατέχεις φωτογραφίες», ανέφερε σε δηλώσεις του. «Δεν υπάρχει σύνδεση ανάμεσα σε αυτά τα δύο», συμπλήρωσε.
«Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτό και ο σταθμός πρέπει να κλείσει», αναφέρει, από την πλευρά της, η αίτηση. «Μπορούμε να κρατήσουμε αυτά τα σκουπίδια έξω από την κοινότητά μας».
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.