Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Καθημερινά λάθη που μας προσθέτουν βάρος

Bookmark and Share

Οι διατροφικοί πειρασμοί και πώς θα τους αποφύγουμε Προσπαθείτε να χάσετε ή να διατηρήσετε το βάρος σας, αλλά το μόνο που
καταφέρνετε είναι
να παχαίνετε; Διαβάστε παρακάτω τι κάνετε λάθος και διορθώστε το.

- Τηρείτε το πρόγραμμα διατροφής όλη τη μέρα και το βράδυ υποκύπτετε στους πειρασμούς: Αυτό συνήθως συμβαίνει όταν στερείτε το φαγητό από τον οργανισμό σας, με αποτέλεσμα να υποκύπτετε σε παχυντικά σνακ. Ξεκινήστε την ημέρα σας με το να τρώτε ένα σωστό πρωινό και μετά να φροντίζετε να τρώτε κάθε 3-4 ώρες.

- «Τσιμπολογάτε» πριν το φαγητό: Γυρνάτε πολλές φορές από τη δουλειά πεινασμένη και μέχρι να φτιαχτεί το φαγητό τσιμπολογάτε ό,τι βρείτε μπροστά σας; Λάθος. Άμα αισθάνεστε ότι πεινάτε τόσο πολύ, «σπάστε» την πείνα σας με ένα φρούτο.

- Τρώτε στο αμάξι: Πολλές από εσάς μπορεί να αισθάνεστε ότι το αμάξι είναι το δεύτερο σπίτι σας, καθώς περνάτε πολλές ώρες μέσα σε αυτό για να φέρετε εις πέρας τα καθημερινά καθήκοντα, με αποτέλεσμα να τρώτε πολλές φορές κάτι από έξω.

Προσπαθήστε να έχετε φτιάξει από το σπίτι σας μερικά υγιεινά σνακ και να τα παίρνετε μαζί σας, έτσι ώστε να αποφεύγετε τις περιττές θερμίδες. 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.