Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Οι 5 αλλαγές που φέρνει στην ζωή σου το Φθινόπωρο

Bookmark and Share

Το φθινόπωρο είναι εδώ και μαζί του φέρνει πέντε αλλαγές στη ζωή σου, ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνεις.Χρειάζεσαι περισσότερο
νερό: Ό,τι εποχή του χρόνου και
να είναι, το σώμα σου χρειάζεται ενυδάτωση. Το καλοκαίρι το καταλαβαίνεις πιο πολύ λόγω της ζέστης, όμως οι ανάγκες σου είναι οι ίδιες ακόμα κι όταν δεν διψάς.





Βελτιώνεται η μνήμη σου: Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία, τις μέρες που δεν είναι ηλιόλουστες το μυαλό σου, και κυρίως η μνήμη σου, λειτουργούν καλύτερα.

Έχεις μεγαλύτερη όρεξη για σεξ: Το σώμα σου ξέρει τί χρειάζεσαι και φροντίζει να εκκρίνει περισσότερη ντοπαμίνη όταν ο καιρός είναι μουντός, ώστε να σε προφυλάξει απ τν κατάθλιψη. Η συγκεκριμένη ορμόνη εκκρίνεται σε ακόμα μεγαλύτερες ποσότητες κατά τη διάρκεια του σεξ, οπότε η επιθυμία σου για αυτό γίνεται αυτόματα μεγαλύτερη.

Ανεβάζεις πίεση: Το κρύο προκαλεί στένωση στα αιμοφόρα αγγεία σου, με αποτέλεσμα το σώμα σου, προσπαθώντας να διατηρήσει τη θερμοκρασία του σταθερή να προκαλεί ελαφριά αύξηση της πίεσης του αίματος. Δεν είναι τυχαίο ότι το φθινόπωρο τα κρούσματα καρδιακής προσβολής αυξάνονται ως και 53%.

Το τηλέφωνο παίρνει φωτιά: Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Νιούκασλ, όταν έχει κακοκαιρία αυξάνονται όχι μόνο τα τηλεφωνήματα που κάνεις σε φίλους και συγγενείς, αλλά και η διάρκειά τους.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.