Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Τι θα συμβεί αν βάλετε σκόρδο κάτω από το μαξιλάρι σας;

Bookmark and Share

Το σκόρδο είναι μια πολύ συνηθισμένη τροφή που χρησιμοποιείται στην μαγειρική παγκοσμίως. Αλλά επειδή κάνει πολύ καλό στην υγεία, έχει χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς και
για σπιτικά γιατροσόφια.Θα έχετε προσέξει ότι εκτός από
το φαγητό, το σκόρδο έχει αποδειχθεί χρήσιμο και στην απομάκρυνση των παράσιτων στο σπίτι, ενώ έχει ενταχθεί ακόμα και στην μυθολογία που λέει πως είναι όπλο εναντίον των βαμπίρ και των μαγισσών! Πάνω απ’ όλα είναι ένα θρεπτικό φαγητό, πλούσιο σε βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, όπως το σόδειο, το μαγνήσιο κ.α.

Γενικά μπορεί να βελτιώσει κάθε πτυχή των σωματικών λειτουργιών. Ειδικά της καρδιάς, αφού μειώνει την χοληστερίνη και την αρτηριακή πίεση. Αλλά μπορεί ακόμα να βελτιώσει τον ύπνο σου. Πως;

Αν βάλεις ένα σκόρδο κάτω από το μαξιλάρι σου μπορεί στην αρχή να σε ενοχλήσει η δυνατή μυρωδιά του, αλλά ύστερα από 2-3 μέρες θα το συνηθίσεις. Τα θείο που εμπεριέχεται στο σκόρδο, μαζί με το δυνατό του άρωμα, ηρεμεί το μυαλό και το σώμα και μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς.

Επίσης έχει πολύ θετικές επιπτώσεις στην καθημερινότητά σου και το βράδυ θα σε βοηθάει να κάνεις έναν καλό ύπνο ώστε να γεμίζεις τις μπαταρίες σου για την επόμενη μέρα. Δοκιμάστε το, αν δεν έχετε τόσο μεγάλο πρόβλημα με την μυρωδιά και θα δείτε σίγουρη αλλαγή.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.