Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Εννέα tips για να βγαίνεις πάντα τέλεια στις φωτογραφίες

Bookmark and Share

Αν αγχώνεστε κάθε φορά που πρόκειται να βγάλετε φωτογραφία, παρόλο που έχετε φτιάξει τα μαλλιά σας, έχετε βαφτεί στην εντέλεια και είστε ωραία ντυμένη, σας παρουσιάζουμε 9 χρήσιμα tips
τσεκαρισμένα από fashion bloggers και φωτογράφους - που θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση:





1- Πρέπει να δείχνετε πιο συχνά το αριστερό σας προφίλ. Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα, η γοητευτικότερη πλευρά του προσώπου είναι συνήθως η αριστερή.

2- Μην στέκεστε πιο κοντά στην κάμερα στις ομαδικές φωτογραφίες. Εάν το κάνετε, το πρόσωπο σας θα φαίνεται πιο μεγάλο από ότι είναι στην πραγματικότητα. Σταθείτε στο ίδιο σημείο με τους άλλους.

3-Όταν σας τραβάνε ολόσωμες φωτογραφίες ζητήστε τους να σκύψουν λίγο. Σύμφωνα με τη fashion blogger Chriselle Lim όταν σας φωτογραφίζουν ολόσωμες από χαμηλή γωνία φαίνεστε πιο ψηλή και πιο αδύνατη.

4-Μην κοιτάτε την κάμερα απόλυτα ευθεία. Πρέπει να έχετε το πρόσωπό σας ελαφρώς στραμμένο προς την κάμερα, σαν να κοιτάζατε αλλού και κάποιος να σας τράβηξε φωτογραφία την ώρα που ταυτοχρόνως, σας φώναξε. Πρέπει δηλαδή να φαίνονται τα 3/4 του προσώπου σας επειδή αυτό δίνει έμφαση και «βάθος» στα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και σας κολακεύει απόλυτα.

5-Όταν είστε καθιστή ζητήστε από τον «φωτογράφο» σας να σηκωθεί και να τραβήξει τη φωτογραφία σας από πιο ψηλά. Εσείς κοιτάξτε προς τα πάνω την κάμερα έτσι ώστε να φανούν οι γωνίες αλλά και το πηγούνι σας.

6-Αν επεξεργάζεστε η ίδια τη φωτογραφία σας, κόψτε την έτσι ώστε το σώμα σας να γεμίζει όλο το κάδρο χωρίς να υπάρχει κενό πάνω από το κεφάλι ή τα πόδια σας. Θα φαίνεστε πιο ψηλή.

7- Μυστικά για χαλαρό και ανεπιτήδευτο χαμόγελο:

-Κλείστε τα μάτια σας

-Πάρτε μια βαθιά ανάσα

-Ανοίξτε τα μάτια σας πριν το κλικ

-Χαμογελάστε

8-Βάλτε τη γλώσσα σας ελαφρώς πίσω από τα δόντια σας, για να αποφύγετε ένα πολύ πλατύ χαμόγελο. Σημαντικό: Όταν χαμογελάτε πρέπει να χαμογελούν και τα μάτια σας, προκειμένου το χαμόγελο σας να μην φαίνεται ψεύτικο.

9-Εάν έχετε θέμα με τα «κόκκινα μάτια» λόγω φλας, δοκιμάστε να κοιτάξετε ένα φωτεινό σημείο λίγο πριν το κλικ. Θα προκαλέσει συστολή στις κόρες των ματιών σας και θα αποφύγετε το φαινόμενο red eyes.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.