Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2018

Αυτά είναι τα καλύτερα smartphones παγκοσμίως

Bookmark and Share

Η διαφορά μεταξύ ενός καλού και άριστου smartphone γίνεται όλο και πιο μικρή με τις νέες συσκευές να γίνονται όλο και πιο ισχυρές.


To secnews.gr παρουσιάζει τα 10 καλύτερα smartphones που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

10. Samsung Galaxy S8 and S8 Plus

Τα Galaxy S8 και S8 Plus είναι από τα πιο κομψά smartphones της αγοράς που παράλληλα προσφέρουν ισχυρή απόδοση. Η τιμή τους κοστολογείται στα 538.00 και 592.64 ευρώ (περίπου) αντίστοιχα.

9. Apple iPhone 7 and iPhone 7 Plus

Τα iPhone 7 και 7 Plus συμπληρώνουν πλέον έναν χρόνο κυκλοφορίας αλλά με τις νέες τιμές των 462.34 και 563.21 (περίπου) κερδίζουν εύκολα τα Galaxy S8.

8. Razer Phone

Το Razer Phone κυκλοφορεί ως τηλέφωνο “gaming”, κυρίως λόγω της μοναδικής οθόνης του που παίζει παιχνίδια απίστευτα ομαλά – μπορεί να φτάσει μέχρι και 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ενώ τα περισσότερα τηλέφωνα φτάνουν μόνο στα 60 fps. Η τιμή του, 588.43 ευρώ (περίπου).

7. Samsung Galaxy Note 8

Με το πανέμορφο σχεδιασμό, τα εξαιρετικά λεπτά περιγράμματα γύρω από την οθόνη, την όμορφη οθόνη, την γρήγορη απόδοση, το σύστημα κάμερας διπλού φακού και τα φανταχτερά χαρακτηριστικά της γραφίδας, το Note 8 αποτελεί ένα από τα καλύτερα smartphone της Samsung. Κοστολογείται στα 655,68 ευρώ(περίπου).

6. OnePlus 5T

Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα για ένα τηλέφωνο με μεγάλη οθόνη, το OnePlus 5T είναι το Android τηλέφωνο που χρειάζεστε. Μπορείτε να το αποκτήσετε για 420.31 ευρώ (περίπου).

5. Google Pixel 2

Μπορεί να μην είναι το πιο όμορφο Android τηλέφωνο της αγοράς αλλά έχει ένα μυστικό όπλο: προσφέρει μοναδική Android εμπειρία. Κοστολογείτε στα 546.40 ευρώ (περίπου).

4. Google Pixel 2 XL

Το Pixel 2 XL έχει σχεδόν τα ίδια εξαιρετικά χαρακτηριστικά με το Pixel 2 αλλά σε μεγαλύτερο πακέτο -με μεγαλύτερη οθόνη και φρέσκο σχεδιασμό. Το Pixel 2 XL δεν είναι το πιο κομψό Android smartphone, αλλά με τα στενά περιγράμματα γύρω από την οθόνη του δεν το λες καθόλου κακό. Η τιμή του, 714.53 ευρώ (περίπου).

3. Apple iPhone 8

Τα Pixel τηλέφωνα της Google ξεπέρασαν το iPhone 7 του περασμένου έτους. Αλλά τώρα που τα νέα iPhones είναι εδώ, η Appleεπιστρέφει στην κορυφή. Δικό σας για 588.43 ευρώ (περίπου).

2. Apple iPhone 8 Plus

Το iPhone 8 Plus περιλαμβάνει όλα τα καλά του iPhone 8 αλλά προσθέτει μια μεγαλύτερη, καλύτερη οθόνη και ένα σύστημα κάμερας διπλού φακού για να γίνετε επαγγελματίες φωτογράφοι. Κοστολογείται στα 672.49 ευρώ (περίπου).

1. Apple iPhone X

Περιμένατε κάποιο άλλο; Δεν σχολιάζουμε κάτι για το iPhone X, αυτό το μήνα έχετε μάθει όσα χρειάζεται να ξέρετε. Η τιμή του, 950 ευρώ (περίπου).


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.