Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Οι 8 χειρότερες τροφές για όποιον κάνει δίαιτα!

Bookmark and Share

Η απώλεια κιλών είναι αναμφισβήτητα μια επίπονη διαδικασία. Πόσο μάλλον εάν έχετε ένα πιο αργό μεταβολισμό, όπου εκεί θα πρέπει να καταβάλετε περισσότερη
προσπάθεια για να βελτιώσετε το σώμα σας.

Η άσκηση, η υγιεινή διατροφή και η άρνηση στην πίτσα... είναι μόνο μερικές απ τις θυσίες που όλοι πρέπει να κάνουμε κατά καιρούς. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα τρόφιμα που είναι λιγότερο χρήσιμα από άλλα. Με το να τρώτε υγιεινά, έχετε τον έλεγχο της πρόσληψης θερμίδων και λιπών.

Προσπαθήστε λοιπόν να αποφύγετε τα παρακάτω τρόφιμα αυτά, αν θέλετε να αποκτήσετε καλλίγραμμο σώμα!



1. Τι είναι τόσο κακό με τα smoothies; Είναι μόνο φρούτα και γιαούρτι, έτσι δεν είναι; Στην πραγματικότητα, τα smoothies γίνονται με γάλα ή ακόμη και παγωτό. Τα περισσότερα από αυτά έχουν τόνους ζάχαρης, ώστε να έχουν «καλύτερη» γεύση. Ένα smoothie με γιαούρτι, επομένως, είναι γεμάτο θερμίδες. Πιο συγκεκριμένα, ένα smoothie μπορεί να έχει περισσότερες θερμίδες από ό, τι δύο χάμπουργκερ! Έτσι, εάν θέλετε να αδυνατίσετε, μείνετε μακριά από αυτά!


2. Το διπλό σοκολατένιο Chip Frappuccino με σαντιγί, είναι ίσως ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να αγοράσετε στα Starbucks. Αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε το εξής: ένα Frappuccino έχει περίπου το ένα τρίτο του μέγιστου λίπους που πρέπει να πάρετε μέσα σε μια ημέρα. Για να είμαστε πιο ακριβείς, ένα Frappuccino περιέχει 510 θερμίδες και 11 γραμμάρια κορεσμένου λίπους. Αντ 'αυτού, προτιμήστε ένα κανονικό φλιτζάνι καφέ.


3. Η λουκανικόπιτα δεν είναι πραγματικά ένα γεύμα. Αλλά ο πραγματικός λόγος που πρέπει να την αποφεύγετε είναι επειδή περιέχει περισσότερο από το ήμισυ του ανωτάτου ορίου του νατρίου και του λίπους. Επίσης, περιέχει 610 θερμίδες και 29 γραμμάρια λίπους. Αντ 'αυτού, επιλέξτε το απλό κουλουράκι Θεσσαλονίκης.


4. Τα απολαυστικά μιλκσέικ είναι απαγορευτικά στη δίαιτα. Μερικά από αυτά θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν όλα τα είδη των παγωτών, του γάλακτος, ακόμη και φυστικοβούτυρο. Ένα μιλκσέικ μπορεί να περιέχει θερμίδες και λίπη για σχεδόν μια ολόκληρη μέρα! Ωστόσο, όταν πρόκειται για τα κορεσμένα λίπη, το μιλκσέικ μπορεί να περιέχει σχεδόν τρεισήμισι φορές το ημερήσιο όριο. Ένα μιλκσέικ περιέχει περίπου 2.010 θερμίδες και 153 γραμμάρια ζάχαρη.


5. Το γλικόξινο κρέας είναι ένα πολύ νόστιμο πιάτο. Αλλά όταν πρόκειται για θερμίδες, πρέπει να γνωρίζετε ότι έχει περίπου 550 θερμίδες και 2.530 γραμμάρια νατρίου! Αυτά οι γλικόξινες φτερούγες έχουν περισσότερο αλάτι από ό, τι θα πρέπει να καταναλώσετε μέσα σε μία ημέρα. Αντ 'αυτού, δοκιμάστε ψητό στήθος κοτόπουλου.


6. Τα muffins συχνά συγχέονται με ένα πιο υγιεινό υποκατάστατο για ντόνατς. Ωστόσο, αυτά είναι πολύ υψηλά σε σάκχαρα και λίπη. Ένα muffin έχει περίπου 620 θερμίδες και περίπου 54 γραμμάρια ζάχαρη. Έτσι, προσπαθήστε να τα αποφεύγετε.


7. Σάντουιτς με κοτόπουλο και σως μελιού και μουστάρδας, είναι ένα από εκείνα τα σάντουιτς που χρειάζεται πραγματικά να αποφύγετε. Μπορεί να έχει ψητό κοτόπουλο και πολλά συστατικά, όπως μαρούλι, λαχανικά και λιγότερους υδατάνθρακες, αλλά περιέχει επίσης μπέικον, υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, σάλτσα και τυρί τσένταρ. Μόνο η σως έχει περίπου 48 γραμμάρια λίπους...


8. Το παγωμένο γιαούρτι είναι σχετικά υγιές. Ακόμη και εκείνα με δεκάδες συστατικά και γεύσεις, έχουν λιγότερο λίπος από το παγωτό. Αλλά μιλάμε για παγωμένο γιαούρτι χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, που αναμφισβήτητα θα πρέπει να αποφύγετε, αν θέλετε να είστε σε φόρμα. Αυτή η ιδιαίτερη γεύση έχει περίπου 15 γραμμάρια λιγότερο λίπος από τα παγωτά, αλλά μόνο μια μερίδα αυτού, έχει 25 γραμμάρια ζάχαρης! Επίσης, μια μερίδα έχει περίπου 190 θερμίδες.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.