Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Τι λέει το χρώμα των ματιών σας για το χαρακτήρα σας

Bookmark and Share

Λέγεται πως τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και θεωρείται πλέον, μέσα κι από τις σχετικές έρευνες, πως το χρώμα των ματιών καθορίζει

σε σημαντικό βαθμό τον χαρακτήρα μας.Υπολογίζεται πως

το 55% του πληθυσμού του κόσμου έχουν καφέ μάτια.



Καφέ μάτια έχει κάποιος που έχει μεγάλη ποσότητα μελανίνης στην ίριδα του ματιού. Όσοι έχουν καφέ μάτια θεωρείται πως έχουν και δυναμισμό και ανεξαρτησία. Θεωρούνται γεννημένοι αρχηγοί και είναι έμπιστοι.



Τα καστανοπράσινα μάτια είναι ένας συνδυασμός πράσινου, μπλε και καφέ. Αυτό που τα κάνει τόσο μοναδικά είναι όταν τα χτυπά το φως του ήλιου και δίνουν την αίσθηση πως αλλάζουν χρώμα. Οι άνθρωποι με αυτό το χρώμα ματιών διψούν για περιπέτεια και ρισκάρουν περισσότερο.



Λέγεται πως οι άνθρωποι που έχουν μπλε μάτια, έχουν ένα ιδιαίτερο «δέσιμο» μεταξύ τους. Το άτομο που έχει μπλε μάτια, θεωρείται πως έχει υποστεί μετάλλαξη 6-10,000 χρόνια πριν και γι αυτό ο οργανισμός του δεν μπορεί να δημιουργήσει αρκετή μελανίνη για καφέ μάτια. Σε κάποιες κουλτούρες τα μπλε μάτια θεωρούνται κατάρα.



Το γκρι χρώμα θεωρείται σπάνιο και οι περισσότεροι που έχουν γκρι μάτια γεννιούνται με μπλε. Το γκρι είναι συνδεδεμένο με το γήρας. Οι «κάτοχοι» γκρίζων ματιών, θεωρούνται αρκετά σοφοί και ήρεμοι. Είναι οι πιο πρακτικοί και καθαροί και λόγω της ευγενικής τους φύσης, αποτελούν σωστό γονέα και σύντροφο.



Μόνο 2% του κόσμου έχει πράσινα μάτια, πράγμα το οποίο τα καθιστά το πιο σπάνιο χρώμα ματιών στον κόσμο. Το 15% των Αμερικανών έχουν πράσινα μάτια. Λόγω της σπανιότητας του χρώματος, θεωρούνται τα πιο ελκυστικά και ποθητά. Την εποχή των μαγισσών του Σάλεμ, τα πράσινα μάτια ήταν σημάδι για το αν κάποιος είχε μαγικές ικανότητες.



Οι άνθρωποι με πράσινα μάτια είναι αρκετά ζηλιάρηδες, γεμάτοι φθόνο και αρκετά επιθετικοί.









0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.