Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Τα Συμπτώματα της Πνευματικής Αφύπνισης

Bookmark and Share


Αλλαζουμε διασταση - Τα συμπτωματα. Ας το διαβασουμε ολοι - μας αφορα!
Kαθως αλλαζει η Ενεργεια στο πλανητη Γη,
αυτές οι αλλαγες εχουν αμεση επιδραση και στο φυσικο μας σωμα. Σ’ ολες αυτές τις αλλαγες των δονησεων και τα νεα ενεργειακα προτυπα που εγκαθιστανται, το σωμα αντιδρα με μια πληθωρα συμπτωματων.



1. Αλλαγή στις συνήθειες του Ύπνου:
ανησυχία, ζεστά πέλματα, ξύπνημα δυο - τρεις φορές τη νύχτα. Νιώθετε κουρασμένοι όταν ξυπνάτε και υπνηλία κατά τη διάρκεια της ημέρας. Υπάρχει κάτι που λέγεται Τριαδικό Πρότυπο Ύπνου και συμβαίνει σε πολλούς: κοιμάστε για 2-3 ώρες, ξυπνάτε, πηγαίνετε πάλι για ύπνο για λίγες ώρες, ξυπνάτε ξανά, και μετά πηγαίνετε και πάλι να κοιμηθείτε. Για άλλους, οι ανάγκες του ύπνου τους έχουν αλλάξει. Μπορεί και να αισθάνεστε καλά με πολύ λιγότερο ύπνο. Τελευταία έχω βιώσει τεράστια κύματα ενέργειας να ρέουν στο σώμα μου από το τσάκρα του στέμματος. Με κάνει να νιώθω πολύ καλά, αλλά με κρατά ξάγρυπνο για μεγάλο χρονικό διάστημα, και έπειτα υποχωρεί.

Συμβουλή:
Συνηθίστε το. Μείνετε ήρεμοι με αυτό και μη στεναχωριέστε για το αν κοιμάστε αρκετά (κάτι που συχνά προκαλεί περισσότερη αϋπνία). Θα καταφέρετε να βγάλετε καλά την ημέρα σας, αν κρατάτε στο μυαλό σας απλά και μόνο αυτά που σας χρειάζονται. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από τον ανώτερο εαυτό σας να σας δίνει ένα διάλειμμα που και που και να κοιμάστε καλά το βράδυ. Αν πάλι δεν μπορείτε να κοιμηθείτε αμέσως, χρησιμοποιήστε τις ώρες που είστε ξύπνιοι για να διαλογιστείτε, να διαβάσετε ποίηση, να γράψετε ημερολόγιο, ή να κοιτάξετε το φεγγάρι. Το σώμα σας θα προσαρμοστεί με το νέο πρότυπο.

2. Δραστηριότητα στο Στέμμα του Κεφαλιού:
μυρμήγκιασμα, κνησμός, φαγούρα, μια αίσθηση ότι κάτι περπατά επάνω σε αυτό και / ή στην σπονδυλική σας στήλη. Μια αίσθηση ενεργειακού κραδασμού επάνω στη κορυφή του κεφαλιού, σαν να ξεσπά κάτι, όπως πέφτει το ντους στο κεφάλι. Επίσης μια ενεργειακή αίσθηση η οποία μοιάζει σα το ράντισμα. Μπορεί επίσης να βιώσετε κάποια πίεση επάνω στο στέμμα, σα να σας πιέζει κάποιος με το δάχτυλό του/ της επάνω στην κορυφή του κεφαλιού σας. Όπως σας ανέφερα, έχω βιώσει τεράστιες φορτίσεις ενεργειών μέσω του στέμματος. Στο παρελθόν, ένιωθα μια πιο γενικευμένη πίεση, σα να πιέζονταν το κεφάλι μου απαλά ενάντια σε κάτι. Ένας άντρας μου ανέφερε ότι τα μαλλιά του ανατρίχιαζαν και το σώμα του έμοιαζε να μπιρμπιλιάζει σαν το δέρμα της χήνας.
Συμβουλή:

Δεν είναι κάτι ανησυχητικό για να πανικοβάλλεστε. Αυτό που βιώνετε είναι το άνοιγμα του τσάκρα του Στέμματος της Κεφαλής. Αυτό που νιώθετε σημαίνει ότι ανοίγετε για να λάβετε Θεία ενέργεια.

3.Ξαφνικά Συναισθηματικά Κύματα.
Νιώθετε την ανάγκη να κλαίτε για ψυλλου πήδημα. Αισθάνεστε ξαφνικά θυμωμένοι ή λυπημένοι με την παραμικρή ενόχληση. Ή ανεξήγητα μελαγχολικοί. Μετά, πολύ ευτυχισμένοι. Ένα συναισθηματικό τραινάκι του Λούνα Παρκ. Πολύ συχνά υπάρχει μια αίσθηση πιεσμένων συναισθημάτων που προκαλούν ένα μπούκωμα στο τσάκρα της Καρδιάς (στη μέση του στήθους). Αυτό, δεν θα πρέπει να το συγχέετε με τη καρδιά, που βρίσκεται στα αριστερά του τσάκρα της Καρδιάς.
Συμβουλή:
Δεχτείτε τα συναισθήματά σας όπως έρχονται και αφήστε τα να φύγουν. Κατευθυνθείτε άμεσα στο τσάκρα της Καρδιάς και νιώστε το συναίσθημα. Επεκτείνετέ το σε όλα σας τα πεδία, κι αναπνεύστε βαθιά από τη κοιλιά μέχρι στο πάνω μέρος του στήθους. Απλά, νιώστε το συναίσθημα κι αφήστε το να εξατμιστεί μόνο του. Αν χρειαστείτε βοήθεια σε αυτή τη φάση, απλά, φωνάξτε δυνατά ότι σκοπεύετε να απελευθερωθείτε απ όλα τα παλιά θέματα και ζητείστε από την Ανώτερη Δύναμή σας να σας βοηθήσει.

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από την Θεία Χάρη των Ελοχήμ, να σας βοηθήσουν να νιώθετε άνετα και πιο ανάλαφρα. Να είστε ευγνώμονες που το σώμα σας απελευθερώνει αυτά τα συναισθήματα και δεν τα κρατά μέσα του για να σας βλάψουν. Μια πηγή αναφέρει ότι η βαθιά μελαγχολία συνδέεται με την αποδέσμευση ανθρώπινων σχέσεων, της εργασίας, κλπ., που δεν ταιριάζουν πλέον με τις δικές μας συχνότητες. Όταν νιώθουμε ενοχές για την αποδέσμευση των σχέσεων αυτών, η μελαγχολία μας βοηθά να θεραπεύσουμε αυτόν τον πόνο.

4. Ό,τι «παλιό» μοιάζει να βγαίνει και να έρχεται στην επιφάνεια, όπως περιγράψαμε πιο πάνω, και οι άνθρωποι με τους οποίους χρειάζεστε να εργασθείτε μαζί ( ή οι κλώνοι τους) εμφανίζονται στη ζωή σας. Η ολοκλήρωση κυκλοφορεί. Μπορεί επίσης να έχετε ανάγκη να εργασθείτε μέσα από θέματα αυτοεκτίμησης, αφθονίας, δημιουργικότητας, εθισμών, κλπ. Οι πηγές, ή οι άνθρωποι που χρειάζεστε για να βοηθηθείτε και να κινηθείτε μέσα σε αυτά τα θέματα αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους.
Συμβουλή:
(όπως και με την 3). Επιπλέον, μην εμπλακείτε πολύ στο να αναλύετε αυτά τα θέματα. Το να τα εξετάζετε πολύ, απλά θα σας γυρνούν πίσω ξανά και ξανά σε όλο και βαθύτερα επίπεδα. Αν όμως θέλετε να κινηθείτε εκεί, καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε κάποιο ειδικό. Μη προσπαθήσετε να τα αποφύγετε ή να διαχωρίσετε τον εαυτό σας από αυτά. Αγκαλιάστε οτιδήποτε έρχεται στην επιφάνεια και ευχαριστήστε το που σας βοηθά να προχωρήσετε. Ευχαριστείστε την Ανώτερη Δύναμή σας που σας δίνει την ευκαιρία να απελευθερώσετε αυτά τα θέματα. Να θυμάστε ότι, δεν θέλετε αυτά τα θέματα να παραμείνουν κολλημένα στο σώμα σας.

5. Αλλαγές στο Βάρος.
Η αύξηση βάρους στον πληθυσμό είναι εκπληκτική. Κάποιοι άλλοι άνθρωποι μπορεί να χάνουν βάρος. Συχνά, κερδίζουμε βάρος επειδή πολλοί φόβοι μας που έχουν καταπιεστεί έρχονται τώρα στην επιφάνεια για να θεραπευτούν. Αντιδρούμε χτίζοντας ένα είδος αυτοάμυνας. Επίσης προσπαθούμε να γειώσουμε τον εαυτό μας ή να δώσουμε κάποιον όγκο στο σώμα μας ενάντια στις αυξανόμενες συχνότητες.
Συμβουλή:
Μη πανικοβάλλεστε, απλά, δεχτείτε το σαν ένα σύμπτωμα για το στάδιο που βρίσκεστε τώρα. Θα χάσετε ή θα πάρετε βάρος όταν αφομοιωθούν όλοι σας οι φόβοι. Διώξτε το άγχος σχετικά μ' αυτό. Και τότε θα διαπιστώσετε ότι θα το βρείτε πιο εύκολο να χάσετε ή να κερδίσετε βάρος τελικά. Ασκηθείτε. Πριν καθίσετε να φάτε δοκιμάστε το εξής: Καθίστε στο τραπέζι αφού το έχετε στρώσει με ελκυστικό και όμορφο τρόπο. Ανάψτε ένα κερί. Απολαύστε την παρουσίαση του φαγητού. Απλώστε το κυρίαρχο χέρι σας πάνω από τη καρδιά σας κι ευλογήστε τη τροφή. Πείτε στο σώμα σας ότι πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τη τροφή για θρεπτικούς λόγους κι όχι για να γεμίσετε την συναισθηματική σας πείνα.

Έπειτα περάστε το χέρι σας από αριστερά στα δεξιά πάνω από το φαγητό κι ευλογήστε το. Μπορεί να αισθανθείτε ότι η τροφή φαίνεται ζεστή προς το χέρι σας ακόμη κι αν είναι κρύα. Μ' αρέσει να σκέφτομαι ότι το φαγητό όταν μου φαίνεται ζεστό, είναι για μένα καλό και θρεπτικό. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι όταν ευλογώ τη τροφή, δεν τρώω πολύ. Είναι σημαντικό να ελέγχετε τον εαυτό σας όταν ξεχνάτε να ευλογείτε την τροφή προτού φάτε. Όταν έχω ξεχαστεί κι έχω σχεδόν τελειώσει το φαγητό μου, ευλογώ το φαγητό ούτως ή άλλως. Έτσι, δεν ξεφεύγω από τη συνήθεια. Ένα άλλο πράγμα, που μπορείτε να κάνετε είναι το να παραμένετε παρόντες ενώ τρώτε - μη βλέπετε τηλεόραση. Απολαύστε με την καρδιά σας τις ευλογίες που βρίσκονται μπροστά σας.

6. Αλλαγές στις συνήθειες του φαγητού.
Παράξενες λιγούρες πείνας, και παράδοξες προτιμήσεις φαγητών. Μερικοί διαπιστώνουν ότι δεν πεινούν πλέον όπως πριν. Ή πεινούν περισσότερο.
Συμβουλή:
Μην αρνείστε αυτό που θέλει να σας πει το σώμα σας. Αν δεν είστε σίγουροι, μπορείτε να δοκιμάσετε τον έλεγχο μυών πριν επιλέξετε κάποιο είδος τροφής που ζητά το σώμα σας. Επίσης δοκιμάστε την ευλογία του φαγητού όπως περιγράφεται στην 5.

7. Διατροφική δυσανεξία, αλλεργίες που δεν είχατε ποτέ πριν:
Καθώς γίνεστε ολοένα και πιο πνευματικοί, θα είστε και πιο ευαίσθητοι με τα πάντα γύρω σας. Το σώμα σας θα σας λέει από μόνο του τι δεν μπορεί να αντέξει πια, και τι δεν το υπηρετεί. Μπορεί να χρειάζεται να καθαριστείτε από τις τοξίνες. Μερικοί άνθρωποι διαπιστώνουν ότι έχουν ένα λευκό κατάλοιπο στο στόμα τους, σαν κι αυτό των αγωνιστών δρόμου όταν φτάνουν στο τέρμα.
Συμβουλή:
Ένας βελονιστής, μου είπε ότι αυτό το υπόστρωμα μπορεί να υποχωρήσει αν κάνετε «μπούκωμα» στο στόμα σας με 2 κουταλάκια του γλυκού παγωμένο ελαιόλαδο για 10-15 λεπτά (κι ότι κι αν κάνετε, μην το καταπιείτε), και μετά το βγάλτε το στη τουαλέτα κι όχι στον νεροχύτη, γιατί από το σώμα σας μόλις θα έχουν βγει τοξίνες. Βουρτσίστε τα δόντια σας, και μετά κάντε το ίδιο. Έπειτα, καθαρίστε την οδοντόβουρτσα (συγνώμη αν αυτό σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα, αλλά, λειτουργεί).

8/Α. Αύξηση των αισθήσεων. Αυξημένη ευαισθησία. Όραση:
θολή όραση, αντικείμενα που τρεμοφέγγουν, θέαση λαμπερών σωματιδίων, αύρες ανθρώπων, φυτών, ζώων, και αντικειμένων. Ορισμένοι αναφέρουν ότι βλέπουν συχνά αδιαφανή αντικείμενα σαν διαφανή. Όταν κλείνετε να μάτια δεν βλέπετε πλέον σκοτάδι, αλλά κάτι κοκκινωπό. Μπορεί επίσης να βλέπετε γεωμετρικά σχήματα ή λαμπερά χρώματα και εικόνες με τα μάτια κλειστά. Τα χρώματα εμφανίζονται πιο ζωηρά-ο ουρανός στο χρώμα μιας μικρής λευκής πάπιας και το γρασίδι με ένα υπέροχο πράσινο χρώμα.

Πολύ συχνά, τυγχάνει να βλέπω κάτι σαν δίκτυα ή πλέγματα να διασχίζουν το έδαφος. Καθώς θα γίνεστε ολοένα και πιο ευαίσθητοι μπορεί να βλέπετε γεωμετρικά σχήματα ή περιγράμματα στον αέρα, ειδικά όταν το δωμάτιο είναι σχεδόν σκοτεινό. Όταν τα μάτια σας είναι ανοιχτά ή κλειστά, μπορεί να βλέπετε σχήματα στην περιφερειακή σας όραση (αυτοί είναι οι οδηγοί σας).
Συμβουλή:
Η όρασή σας αλλάζει με πολλούς τρόπους-βιώνετε νέους τρόπους ορασης. Να είστε υπομονετικοί. Οτιδήποτε κάνετε, μη φοβάστε. Η συγκεχυμένη όραση μπορεί να αλαφρύνει με το χασμουρητό.

8/Β. Ακοή.
Αυξημένη ή ελαττωμένη ακοή. Κάποτε ενώ οδηγούσα, ένιωσα έντονη την ανάγκη να σταματήσω και να βγω απ’ το δρόμο, εξ αιτίας του οδυνηρού έντονου ήχου των ελαστικών μου στον αυτοκινητόδρομο. Κάποια άλλα συμπτώματα είναι το άκουσμα ενός ελαφρύ θορύβου στο κεφάλι, μπιπ, ήχοι, μουσική ή ηλεκτρονικά κομμάτια. Μερικοί ακούνε να τρέχει νερό, θόρυβο μελισσών, κάτι να περνά σα βολίδα, χτύπημα κουδουνιού ή βοή. Άλλοι πάλι έχουν αυτό που λένε «ακουστική δυσλεξία», δεν μπορούν δηλαδή να ξεχωρίσουν τι λένε οι άλλοι άνθρωποι, σα να μην μπορούν να ερμηνεύσουν τη δική τους γλώσσα. Μερικοί πάλι ακούν παράξενες φωνές μέσα στα όνειρά τους, σα να υπερίπταται κάποιος κοντά τους. Μπορείτε είτε να ζητήσετε από τις παρουσίες να φύγουν ή να παρακαλέσετε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ να αναλάβει την όλη κατάσταση. Και πάλι, δεν υπάρχει κάτι που πρέπει εδώ να φοβάστε.
Συμβουλή:
Παραδοθείτε σ' αυτό. Αφήστε το να έρχεται. Ακούτε. Τα αυτιά σας ρυθμίζονται με τις νέες συχνότητες.

8/Γ. Εμπλουτισμένες αισθήσεις όσφρησης, αφής και γεύσης.
Παρατηρώ ότι τώρα μπορώ να οσφραίνομαι και να γεύομαι τα χημικά πρόσθετα με δυσαρέσκεια σε μερικές τροφές. Κάποια άλλη τροφή πάλι, μπορεί να έχει μιαν υπέροχη γεύση. Για μερικούς ανθρώπους αυτοί οι εμπλουτισμοί είναι ευχάριστοι αλλά τους προκαλούν και σκοτούρες. Που και που μπορεί να σας έρχονται αρώματα λουλουδιών. Το παθαίνουν πολλοί μυστικιστές. Απολαύστε το.
9. Ερεθισμοί Δέρματος.
Εξανθήματα, μικρά πρηξίματα (ή μπιρμπίλια), ακμή, κνίδωση, και έρπις. Ο θυμός παράγει ξεσπάσματα γύρω από το στόμα και το πηγούνι.
Συμβουλή:
Μπορεί να ξεβράζετε τοξίνες και να φέρνετε συναισθήματα στην επιφάνεια. Όταν πρόκειται να απελευθερωθεί κάποιο θέμα και σεις προσπαθείτε να το ξανα-πιέσετε, το δέρμα σας εκφράζει το θέμα για σας, μέχρις ότου μεθοδεύσετε τα συναισθήματα. Εργασθείτε με αυτά που κουβαλάτε μέσα σας.

10. Επεισόδια έντονης ενέργειας τα οποία σας κάνουν να θέλετε να πηδήξετε από το κρεβάτι και να αναλάβετε δράση, που ακολουθούνται από περιόδους λήθαργου και κόπωσης. Η κόπωση συνήθως συνοδεύει τις μεγάλες μετατοπίσεις. Αυτό είναι το χρονικό διάστημα της ένταξης, έτσι λοιπόν παραδοθείτε του.
Συμβουλή:
Γίνετε πιο ροϊκοί και ακολουθήστε την φύση της ενέργειας. Μην τη πολεμάτε. Να είστε ήπιοι με τον εαυτό σας. Αν νιώθετε κουρασμένοι, πάρτε έναν υπνάκο Αν αισθάνεστε ότι έχετε αρκετή ενέργεια και δεν μπορείτε να κοιμηθείτε, γράψτε ένα δικό σας μυθιστόρημα. Εκμεταλλευτείτε τον τύπο της ενέργειας.

11. Αλλαγές στην προσευχή ή τον διαλογισμό. Δεν νιώθετε τις ίδιες εντυπώσεις όπως πριν. Δεν έχετε την ίδια εμπειρία επαφής με το Θείο Πνεύμα. Δυσκολεύεστε να εστιαστείτε.
Συμβουλή:
Μπορεί να βρίσκεστε σε περισσότερη στιγμιαία και σταθερή επικοινωνία με το Πνεύμα τώρα κι επομένως η εντύπωση να αλλάζει. Θα προσαρμοστείτε σε αυτό το καινούργιο συναίσθημα. Στην ουσία, το περισσότερο διάστημα, σκέφτεστε και δράτε σε συνεργασία με το Πνεύμα. Επίσης τώρα μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι περίοδοι του διαλογισμού μικραίνουν.

12. Κύματα Δύναμης:
Εντελώς ξαφνικά ζεσταίνεστε από το κεφάλι μέχρι τα δάκτυλα των ποδιών. Είναι μια ελάχιστης διάρκειας αίσθηση, αλλά είναι άβολη. Αντίθετα, μερικοί άνθρωποι έχουν νιώσει ανεξήγητη παγωνιά. Εγώ έχω βιώσει και τα δύο. Πιο πρόσφατα, ένιωσα κύματα ή ενεργειακά ρεύματα να ρέουν μέσα μου. Μερικές φορές η ενέργεια φαίνεται τόσο έντονη όταν πρωτομπαίνει στο σώμα μου που μου προκαλεί μικρή ναυτία. Αλλά, αν σκεφτώ την ενέργεια σαν Θεία και διώχνω τον φόβο, αισθάνομαι υπέροχα κι απολαμβάνω την αίσθηση. Αν εργάζεστε με την ενέργεια, μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι η ζεστασιά που εμφανίζεται μέσα από τα χέρια σας έχει αυξηθεί τρομακτικά. Είναι πολύ καλό.
Συμβουλή: Αν νιώθετε άβολα, ζητήστε από την Ανώτερη Δύναμή σας - αν αυτό είναι για το ανώτερο καλό σας - να μειώσει ή να ανεβάσει λίγο την θερμοκρασία.

13. Μια σειρά από φυσικές εκδηλώσεις:
Πονοκέφαλοι, πόνοι στη πλάτη και στον λαιμό, συμπτώματα γρίπης (καλείται κραδασμική γρίπη), προβλήματα με την πέψη, σπασμοί των μυών ή κράμπες, αύξηση των καρδιακών παλμών, πόνοι στο στήθος, αλλαγές στη σεξουαλική επιθυμία, μούδιασμα ή πόνος στα μέλη του σώματος, κι αθέλητες διατυπώσεις λέξεων ή κινήσεις του σώματος. Μερικοί από μας είχαμε παλιές καταστάσεις από την παιδική ηλικία που επανεμφανίστηκαν λίγο για θεραπεία.
Συμβουλή: Να θυμάστε τι είπα σχετικά με τη ζήτηση ιατρικής βοήθειας, αν τη χρειαστείτε! Αν καθορίσετε ότι αυτό δεν είναι θέμα ιατρικής κατάστασης, χαλαρώστε με την επίγνωση ότι είναι μόνο κάτι προσωρινό.

14. Νεανική εμφάνιση:
  Όσο θα καθαρίζεστε από συναισθηματικά θέματα και θα απελευθερώνεστε από τα περιοριστικά πιστεύω και το βαρύ φορτίο του παρελθόντος, θα γίνεστε ουσιαστικά φωτεινότεροι. Η συχνότητά σας γίνεται υψηλότερη. Αγαπάτε τη ζωή και τον εαυτό σας περισσότερο. Αρχίζετε να μοιάζετε με την τελειότητα που πραγματικά είστε.

15. Ζωηρά όνειρα:
Μερικές φορές τα όνειρά σας είναι τόσο ζωντανά που ξυπνάτε σαστισμένοι. Μπορεί επίσης να έχετε πολύ νηφάλια όνειρα μες τα οποία έχετε τον έλεγχο. Πολλά από αυτά μπορεί επίσης να είναι μυστικιστικά ή να φέρνουν μηνύματα για σας. Και σε ορισμένα όνειρα πάλι να ξέρετε απλά, ότι δεν «ονειρεύεστε» - ότι αυτό που συμβαίνει είναι κάτι αληθινό.
Συμβουλή: Θα θυμάστε, αυτό που είναι σημαντικό για σας να θυμάστε. Μη βιάζετε τίποτα. Και πάνω απ όλα, μείνετε έξω από κάθε φόβο.

16. Γεγονότα τα οποία αλλάζουν ολοκληρωτικά τη ζωή σας:
Θάνατος, διαζύγιο, αλλαγή στο καθεστώς της δουλειάς, απώλεια σπιτιού, ασθένεια, και / ή άλλες καταστροφές - μερικές φορές μάλιστα, κάμποσες μαζί! Δυνάμεις που σας κάνουν να επιβραδύνετε τον ρυθμό σας, να γίνετε πιο απλοί, να αλλάξετε, να επανεξετάσετε το Ποιος είστε και το τι σημαίνει η ζωή για σας. Δυνάμεις που δεν μπορείτε να αγνοήσετε. Δυνάμεις που σας κάνουν να διώξετε τις προσκολλήσεις σας. Δυνάμεις που αφυπνίζουν την αίσθηση της αγάπης και της συμπόνιας προς όλους.

17. Μια επιθυμία να αποδεσμευτείτε από περιοριστικά πρότυπα, από δουλειές στη ζωή που σας αποδυναμώνουν, καταναλωτικούς τρόπους διαβίωσης, και τοξικούς ανθρώπους ή καταστάσεις. Αισθάνεστε να σας ωθεί η ανάγκη να «βρείτε τον εαυτό σας» και τον σκοπό της ζωής σας - τώρα! Θέλετε να είστε δημιουργικοί κι ελεύθεροι για να γίνεστε αυτό που πραγματικά είστε. Μπορεί να δείτε τον εαυτό σας να ελκύεται από τις τέχνες και τη φύση. Επίσης, ενδεχομένως να θελήσετε να απαλλάξετε τον εαυτό σας από πράγματα και ανθρώπους που δεν σας «υπηρετούν» πλέον.
Συμβουλή: Κάντε το!

18. Συναισθηματική και διανοητική σύγχυση:
Ένα συναίσθημα ότι έχετε ανάγκη να ευθυγραμμίσετε τη ζωή σας, κάτι που σας δημιουργεί σύγχυση ενώ ταυτόχρονα νιώθετε χαοτικά κι ανίκανοι να εστιασθείτε. (Δείτε το 45)
Συμβουλή:
Βάλτε το αυτί σας στη καρδιά σας και η διάκρισή σας, θα ακολουθήσει.

19. Ενδοσκόπηση, μοναξιά, και απώλεια ενδιαφέροντος για περισσότερες εξωτερικές δραστηριότητες:
Αυτό το στάδιο έφερε κατάπληξη σε πολλούς εξωστρεφείς ανθρώπους που έβλεπαν τον εαυτό τους να εμπλέκεται άμορφα με εξωτερικά κοινωνικά δρώμενα. Και συνήθως λένε: «Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν μ' αρέσει πια να βγαίνω έξω τόσο πολύ όσο πριν».

20. Ξεσπάσματα δημιουργικότητας:
Λήψη εικόνων, ιδεών, μουσικής, και άλλων δημιουργικών εμπνεύσεων με συγκλονιστική συχνότητα.
Συμβουλή:
Τουλάχιστον καταγράψτε τις εμπνεύσεις σας, γιατί το Πνεύμα σας μιλά σχετικά με το πώς θα μπορούσατε να εκπληρώσετε τον σκοπό σας και να συνεισφέρετε για τη θεραπεία του πλανήτη.

21. Έχετε την αντίληψη ότι ο χρόνος επιταχύνεται.
Σας φαίνεται έτσι γιατί εκτεθήκατε σε πολλές αλλαγές μες τη ζωή σας, οι οποίες σας έρχονταν με πρωτοφανή συχνότητα. Ο αριθμός των αλλαγών φαίνεται να αυξάνει.
Συμβουλή:
Το σπάσιμο της ημέρας σας σε χρονικά μέρη και με ραντεβού αυξάνει την αίσθηση της επιτάχυνσης. Μπορείτε να επιβραδύνετε τον χρόνο αν χαλαρώσετε στην παρούσα στιγμή που βρίσκεστε και δώσετε λίγη προσοχή στο τι συμβαίνει κι όχι στο τι βρίσκεται μπροστά. Ελαττώστε τους ρυθμούς και πείτε στον εαυτό σας ότι έχετε αρκετό χρόνο. Ζητήστε από την Ανώτερη Δύναμή σας να σας βοηθήσει. Κρατηθείτε εστιασμένοι στο παρόν. Προσπαθήστε να έχετε κάποια ροή από την μία δραστηριότητα στην άλλη. Μείνετε συντονισμένοι με την εσωτερική σας καθοδήγηση. Μπορείτε επίσης να συγκρατήσετε τον χρόνο με το να το ζητήσετε. Την επόμενη φορά που θα νιώσετε βιασύνη, πείτε: «Χρόνε σε παρακαλώ συγκρατήσου. 
Χρειάζομαι περισσότερο χρόνο να.... ,». Μετά χαλαρώστε.

22. Μια αίσθηση ότι κάτι πρόκειται να συμβεί. Υπάρχει το συναίσθημα ότι κάτι πάει να συμβεί. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει άγχος.
Συμβουλή:
Δεν υπάρχει κάτι που θα πρέπει να σας κάνει να στεναχωριέστε. Αναμφισβήτητα συμβαίνουν πράγματα, αλλά το άγχος μόνο προβλήματα μπορεί να σας δημιουργήσει. Όλες σας οι σκέψεις, Θετικές ή Αρνητικές, είναι συν-προσευχές. Δεν υπάρχει κάτι για να φοβηθείτε.

23. Ανυπομονησία. Γνωρίζετε καλύτερα, αλλά μερικές φορές δεν τα καταφέρνετε. Θέλετε να προχωρήσετε και να μάθετε τι έρχεται στον δρόμο σας. Η αβεβαιότητα δεν σας κάνει να νιώθετε άνετα.
Συμβουλή:
Μάθετε να ζείτε με την αβεβαιότητα, γνωρίζοντας ότι τίποτα δεν πρόκειται να σας έρθει αν δεν είστε έτοιμοι. Η ανυπομονησία είναι στη πραγματικότητα έλλειψη εμπιστοσύνης, ειδικά έλλειψη εμπιστοσύνης προς την Ανώτερη δύναμή σας. Όταν εστιάζεστε στο παρόν, θα βιώνετε θαύματα - ναι, ακόμη και στην οδική κυκλοφορία!

24. Μια βαθιά λαχτάρα για νόημα, σκοπό, πνευματική σύνδεση, και αποκάλυψη.Ίσως κάποιο ενδιαφέρον για τα πνευματικά θέματα για πρώτη φορά στη ζωή σας. «Ένας σταθερός διακαής πόθος», όπως λέει ο k.d. Lang. Ο υλικός κόσμος δεν μπορεί να γεμίσει αυτή την νοσταλγία.
Συμβουλή:
Ακολουθήστε την καρδιά σας κι ο δρόμος θα ανοιχτεί για σας.

25. Ένα συναίσθημα ότι είστε κάπως διαφορετικοί. Μια ανησυχητική αίσθηση ότι το κάθε τι στη ζωή σας μοιάζει καινούργιο και διαφοροποιημένο, ότι έχετε αφήσει τον παλιό σας εαυτό πίσω. Όντως, τον έχετε αφήσει. Είστε κάτι πολύ μεγαλύτερο απ ότι μπορείτε πιθανόν να φανταστείτε. Κι υπάρχουν πολλά περισσότερα που θα έρθουν.

26. «Δάσκαλοι» εμφανίζονται παντού την κατάλληλη στιγμή για να σας βοηθήσουν στο πνευματικό σας ταξίδι:
άνθρωποι, βιβλία, ταινίες, συμβάντα, η Μητέρα Φύση, κλπ. Οι Δάσκαλοι μπορεί να φαίνεται ότι είναι αρνητικοί ή θετικοί όταν έχετε παγιδευτεί σε ένα είδος πολωμένης σκέψης, αλλά, κατά μια ανυπέρβλητη άποψη, αυτοί είναι πάντοτε τέλειοι. Ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να μάθετε και να προχωρήσετε. Επί τη ευκαιρία, ποτέ δεν δεχόμαστε κάτι περισσότερο από αυτό που είμαστε έτοιμοι να αντέξουμε και να τα καταφέρουμε. Κάθε μια πρόκλησή μας παρουσιάζει την ευκαιρία περνώντας μέσα απ' αυτήν, να δείξουμε την κυριότητά μας.

27. Ανακαλύπτετε ένα πνευματικό δρόμο που δίνει σε σας νόημα και «μιλά» μέσα σας στα πιο βαθιά επίπεδα. Ξαφνικά, κερδίζετε μια προοπτική που δεν είχατε φανταστεί ποτέ πριν. Σας πιάνει πείνα να μάθετε περισσότερα. Διαβάζετε, μοιράζεστε απόψεις και ιδέες με τους άλλους, κάνετε ερωτήσεις, και στρέφεστε μέσα σας για να ανακαλύψετε περισσότερα γύρω από το ποιος είστε και γιατί είστε εδώ.

28. Κινείστε μέσω της μάθησης και των προσωπικών θεμάτων πολύ γρήγορα. Κι έχετε την αίσθηση ότι «λαμβάνετε» αυτό που πρέπει πολύ εύκολα.
Συμβουλή:
Να συνεχίσετε να θυμάστε ότι, θα σας έρθουν πράγματα -όταν είναι έτοιμα- για να θεραπευτούν. Όχι νωρίτερα. Οτιδήποτε αρχίσει να σας βγαίνει αντιμετωπίστε το με κουράγιο και θα κινηθείτε μέσα από τα θέματα γοργά.

29. Αόρατες παρουσίες. Εδώ έχουμε τα «καλοπιάσματα» αόρατων υπάρξεων. Μερικοί άνθρωποι αναφέρουν ότι νιώθουν να περιτριγυρίζονται από υπάρξεις τη νύχτα ή ότι έχουν την αίσθηση ότι αγγίχτηκαν ή μίλησαν μαζί τους. Πολύ συχνά ξυπνούν με ξάφνιασμα. Μερικοί επίσης νιώθουν το σώμα τους να κραδαίνει από ουράνιες σφαίρες. Οι κραδασμοί πάντως προκαλούνται από ενεργειακές αλλαγές με την πάροδο κάποιου συναισθηματικού ξεκαθαρίσματος.
Συμβουλή:
Είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, αλλά θα νιώθετε καλύτερα αν ευλογείτε το κρεβάτι σας και δημιουργείτε κάποιον κενό χώρο γύρω του πριν κοιμηθείτε. Εγώ ξεκουράζομαι με τη σιγουριά ότι περιβάλλομαι μόνο από τις πιο υπέροχες πνευματικές οντότητες κι ότι είμαι ασφαλής στη φροντίδα του Θεού. Μερικές φορές πάντως, καλώ τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και / ή τον Αρχάγγελο Ουριήλ. Και συγχωρώ τον εαυτό μου που δεν είναι πάντα κυρίαρχος στις 3 τα ξημερώματα.

30. Οιωνοί, Σημάδια, οράματα, «ψευδαισθήσεις», αριθμοί και σύμβολα:
Βλέπετε πράγματα που έχουν πνευματική σημασία για σας. Παρατηρήστε πως εμφανίζονται οι αριθμοί συγχρονικά στην επίγνωσή σας. Αν αφιερώσετε ελάχιστο χρόνο θα δείτε ότι το κάθε τι έχει ένα μήνυμα για σας. Εγώ προσωπικά απολαμβάνω την εμπειρία «λήψης μηνυμάτων», έχει πολύ πλάκα!

31. Αυξημένη ηθική ακεραιότητα και αξιοπρέπεια:
Αντιλαμβάνεστε ότι ήρθε ο καιρός για σας να αναζητήσετε και να μιλήσετε για την δική σας αλήθεια. Ξαφνικά σας φαίνεται πολύ σημαντικό το να γίνετε πιο αυθεντικοί, περισσότερο ο εαυτός σας. Μπορεί να χρειαστεί να πείτε «όχι» σε ανθρώπους που προσπαθούσατε να ευχαριστήσετε στο παρελθόν. Μπορεί να το βρίσκετε αφόρητο το να παραμένετε σε έναν γάμο, μια δουλειά ή μέρος που δεν στηρίζουν αυτό που πραγματικά είστε. Μπορεί επίσης να ανακαλύπτετε ότι δεν υπάρχει πουθενά χώρος για να κρυφτείτε, να μη θέλετε να κρατάτε πλέον μυστικά. Η ειλικρίνεια παίζει σπουδαίο ρόλο σε όλες σας τις σχέσεις.
Συμβουλή:
Ακούστε τη καρδιά σας. Εάν η καθοδήγησή σας, σας λέει να μη κάνετε κάτι, να μη μιλήσετε ή αναλάβετε δράση, πείτε «όχι». Παρόμοια, θα πρέπει επίσης να λέτε το «ναι», σε ότι σας τραβά. Θα πρέπει να ρισκάρετε να δυσαρεστήσετε τους άλλους χωρίς ενοχή, αν έχετε στόχο να πετύχετε την πνευματική κυριαρχία.

32. Αρμονία με τις εποχές και τους κύκλους:
Γίνεστε πιο συντονισμένοι με τις εποχές, τις φάσεις της Σελήνης και με τους κύκλους της φύσης. Αποκτάτε μεγαλύτερη επίγνωση με τον φυσικό κόσμο. Μια δυνατότερη σύνδεση με τη γη.
33. Ηλεκτρικές και μηχανικές δυσλειτουργίες:
Όταν τριγυρίζετε κάπου, οι γλόμποι απ’ το ηλεκτρικό φως τρεμοπαίζουν, ο υπολογιστής κλειδώνει ή το ραδιόφωνο αποδιοργανώνεται.
Συμβουλή: Καλέστε τους αγγέλους σας, τους οδηγούς, ή τα Ελοχήμ της Θείας Χάριτος για να διορθώσουν τη κατάσταση ή βάλτε γύρω από το μηχάνημα ένα προστατευτικό πεδίο φωτός. Κυκλώστε το αυτοκίνητό σας με γαλάζιο φως. Γελάτε.

34. Αυξημένη Συγχρονικότητα και πολλά μικρά θαύματα. Αναζητήστε πιο πολλά από αυτά.
Συμβουλή: Τα συγχρονιστικά συμβάντα σας λένε αν βαδίζετε προς τη σωστή κατεύθυνση ή αν κάνετε σωστές επιλογές. Τιμήστε αυτές τις έξυπνες ιδέες και δεν θα χάσετε. Το Πνεύμα χρησιμοποιεί την συγχρονικότητα για να επικοινωνήσει μαζί σας. Κι αυτό συμβαίνει όταν αρχίζετε να δέχεστε την εμπειρία καθημερινών θαυμάτων. (Δείτε το 30)

35. Αυξημένες διαισθητικές ικανότητες και διαφοροποιημένες καταστάσεις συνειδητότητας. Σκέφτεστε κάποιον κι αμέσως ακούτε νέα του ή τον ίδιο. Περισσότερη συγχρονικότητα. Έχετε ξαφνικές ενοράσεις γύρω από πρότυπα ή συμβάντα από το παρελθόν. Μαντική ικανότητα, εξωσωματικές εμπειρίες, και άλλα ψυχικά φαινόμενα. Έντονη ευαισθησία και γνώση. Επίγνωση της ουσίας κάποιου και των άλλων. Επικοινωνείτε με ενέργειες χρηστικής συνειδητότητας και αγγελικές.

36. Επικοινωνία με το Θείο Πνεύμα. Έρχεστε σε επαφή με αγγέλους, πνευματικούς οδηγούς, και άλλες θείες οντότητες. Ανώτερη Επικοινωνία. Φαίνεται αυτή η ευκαιρία να δίνεται ολοένα και σε περισσότερους ανθρώπους. Νιώθετε έμπνευση και κατεβάζετε πληροφόρηση με τη μορφή γραψίματος, ζωγραφικής, ιδεών, επικοινωνιών, χορού, κλπ.

37. Μια αίσθηση Ενότητας με όλους. Έχετε άμεση εμπειρία της Ολότητας. Ανυπέρβλητη επίγνωση. Πλημμυρίζετε με συμπόνια κι αγάπη για όλη τη ζωή. Δείχνετε συμπόνια ή ανιδιοτελή αγάπη για όλα εκείνα που μας ανυψώνουν στα ανώτερα επίπεδα συνειδητότητας και χαράς.

38. Στιγμές Χαράς και ευλογίας. Ένα βαθύ ακατάλυτο συναίσθημα ειρήνης και γνώσης ότι δεν είστε ποτέ μόνοι.

39. Ένταξη:

Γίνεστε συναισθηματικά, ψυχολογικά, φυσικά, και πνευματικά δυνατότεροι και καθαρότεροι. Αισθάνεστε σα να ευθυγραμμίζεστε με τον Ανώτερο Εαυτό σας.
40. Ζώντας τον σκοπό σας:

Τελικά ξέρετε πως κάνετε αυτό για το οποίο ήρθατε στη γη. Αναδύονται καινούργια προσόντα και δώρα, ειδικά θεραπευτικής φύσεως. Οι εμπειρίες στην εργασία της ζωής σας τώρα μετατρέπονται κι αρχίζουν να έχουν νόημα. Τελικά μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε όλες τους.

Συμβουλή:
Ακούτε τη καρδιά σας. Το πάθος σας οδηγεί εκεί που πρέπει να φτάσετε. Πηγαίνετε μέσα σας και ρωτήστε την Ανώτερη Δύναμή σας: «Τι είναι εκείνο που θα ήθελες να κάνω;». Προσέξτε τις συγχρονικότητες. Ακούτε.

41. Αισθάνεστε πιο κοντά στα φυτά και τα ζώα.
Σε μερικούς ανθρώπους τα ζώα φαίνονται τώρα πιο «ανθρώπινα» με τη συμπεριφορά τους. Τα άγρια ζώα φοβούνται λιγότερο. Τα φυτά απαντούν στην αγάπη σας και την προσοχή περισσότερο από ποτέ. Μερικά μπορεί ακόμη να έχουν μηνύματα για σας.

42. Βλέπετε υπάρξεις άλλων διαστάσεων.

Το πέπλο ανάμεσα στις διαστάσεις είναι λεπτότερο, έτσι κάτι τέτοιο δεν αποτελεί έκπληξη. Απλά παραμείνετε στην κυριαρχία σας. Είστε πολύ πιο ισχυροί απ’ ότι μπορείτε να φανταστείτε, έτσι μη φιλοξενείτε τον φόβο. Αν γλιστράτε στον φόβο ζητάτε από τους οδηγούς σας να σας βοηθήσουν.

43. Βλέπετε την αληθινή μορφή ενός ατόμου ή τους αγαπημένους σας με διαφορετικό πρόσωπο - προηγούμενη ή παράλληλη ζωή.

44. Εκδηλώνετε τις σκέψεις σας φυσικά και τις επιθυμίες σας πιο γρήγορα και αποδοτικά.
Συμβουλή:

Ελέγχετε τις σκέψεις σας. Όλες οι σκέψεις είναι δεήσεις. Να είστε προσεκτικοί σε ότι ζητάτε.

45. Ασάφεια Αριστερού Εγκεφάλου.

Οι ψυχικές ικανότητες, η γνώση της ενόρασης, της διαισθητικότητας, εκείνο που αισθάνεστε και η συμπόνια, η ικανότητα που έχετε να δέχεστε την εμπειρία του σώματός σας, ο οραματισμός, ο τρόπος που εκφράζεστε, όλα τους πηγάζουν από τον δεξιό εγκέφαλο. Για να αναπτυχθεί αυτή η πλευρά του εγκεφάλου πληρέστερα, ο αριστερός εγκέφαλος θα πρέπει λίγο να ασφαλιστεί. Φυσιολογικά, η ικανότητα του αριστερού ημισφαιρίου για τάξη, οργάνωση, δομή, γραμμική συνέχεια, ανάλυση, αξιολόγηση, ακρίβεια, εστίαση, λύσιμο προβλημάτων, και μαθηματικών, κυριαρχεί επάνω στον (συχνά) μικρότερης αξιολόγησης δεξιό εγκέφαλο.

Το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι κάποιες μικρές διαλείψεις στη μνήμη, η τοποθέτηση λέξεων σε λάθος σειρά, ανικανότητα ή καθόλου επιθυμία για να διαβάζετε πολύ, ανικανότητα εστίασης. Ξεχνάτε τι θέλατε να πείτε, ανυπομονησία με τις γραμμικές μορφές επικοινωνίας (γραπτές ή ακουστικές), ένα αίσθημα κενού, ότι είστε κάπως σκόρπιοι, χάνετε κάποια ενδιαφέρουσα έρευνα ή πολύπλοκη πληροφόρηση, νιώθετε βομβαρδισμένοι από λέξεις -συζητήσεις και πληροφορίες, κι έχετε απροθυμία στο γράψιμο.

Μερικές φορές αισθάνεστε βαρετά και δεν έχετε καθόλου ενδιαφέρον για ανάλυση, ζωηρή διανοητική συζήτηση, ή για διεξαγωγή έρευνας. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να βρεθείτε πνιγμένοι στην αντιληπτικότητα των αισθήσεων: βίντεο, περιοδικά με φωτογραφίες, όμορφη καλλιτεχνική δουλειά, κινηματογραφικές ταινίες, μουσική, γλυπτική, ζωγραφική, συναντήσεις με ανθρώπους, χορός, κηπουρική, περπάτημα, κι άλλες κιναισθητικές μορφές έκφρασης. 

Μπορεί να ψάχνετε για πνευματικό περιεχόμενο, ή ακόμη και για επιστημονική φαντασία.

Συμβουλή:
Μπορείτε να ανακαλύψετε ότι εάν αφήσετε να σας οδηγήσουν η καρδιά και ο δεξιός εγκέφαλος, τότε ο αριστερός θα ενεργοποιηθεί κατάλληλα για να σας υποστηρίξει. Κάποια μέρα θα έχουμε εξισορροπήσει καλά, χρησιμοποιώντας και τα δύο ημισφαίρια με πλήρη κυριαρχία.

46. Ζαλάδα.
Αυτό συμβαίνει όταν δεν είστε γειωμένοι. Ίσως να έχετε μόλις καθαριστεί από μια μεγάλη συναισθηματική υπόθεση και το σώμα σας ρυθμίζεται με την «ελαφρύτερή» σας κατάσταση.

Συμβουλή:
Γειωθείτε τρώγοντας πρωτεΐνες. Μερικές φορές «η κατάλληλη τροφή» είναι κι ότι καλύτερο. Μη χαρακτηρίσετε κάποια τροφή σωστή ή λάθος για σας. Χρησιμοποιήστε την καθοδήγησή σας για να ξέρετε τι έχετε ανάγκη σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή. Βγάλτε τα παπούτσια σας και πατήστε ξυπόλητοι σε γρασίδι για λίγα λεπτά.

47. Πέσιμο, ατυχήματα, σπασίματα σε οστά.
Το σώμα σας δεν είναι γειωμένο ή ίσως η ζωή σας να μην έχει ισορροπία. Ή μπορεί το σώμα σας να σας λέει να επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας για να εξετάσετε ορισμένες όψεις της ζωής σας, ή για να θεραπεύσετε συγκεκριμένα θέματα. Πάντα υπάρχει ένα μήνυμα.

Συμβουλή:
Μείνετε γειωμένοι βγάζοντας τα παπούτσια σας και πατώντας ξυπόλυτοι στο γρασίδι. Ακόμη καλύτερα, ξαπλώστε επάνω στο γρασίδι χωρίς κουβέρτα από κάτω σας. Νιώστε τη γη από κάτω. Βγείτε έξω στη φύση. Επιβραδύνετε ρυθμούς και δώστε προσοχή. Να είστε συγκεντρωμένοι σε ότι κάνετε. Νιώστε τα αισθήματά σας καθώς αρχίζουν να βγαίνουν. Μείνετε στο παρόν. Κυκλώστε τον εαυτό σας με το γαλάζιο φως όταν νιώθετε ετοιμόρροποι.

48. Καρδιακοί Παλμοί:
Μια καρδιά που χτυπά γρήγορα σαν να τρέχει σε αγώνες δρόμου συνήθως συνοδεύει το άνοιγμα του τσάκρα της καρδιάς. Διαρκεί μόνο για λίγα λεπτά και σημαίνει ότι εξισορροπεί τον εαυτό της ύστερα από κάποια συναισθηματική απελευθέρωση.

Συμβουλή:
Να θυμάστε τι σας είπα σχετικά με τον ιατρικό έλεγχο που πρέπει να κάνετε όταν χρειάζεται. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για οποιεσδήποτε καταστάσεις που δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα εύκολα μαζί τους.

49. Γρηγορότερο μεγάλωμα μαλλιών και νυχιών.
Καταναλώνεται περισσότερη πρωτεΐνη από το σώμα. Και δυστυχώς δεν μπορούμε να του πούμε πότε να μακρύνει ή να μη μακρύνει τα μαλλιά (ή μήπως μπορούμε;).
50. Έχετε έντονη επιθυμία να βρείτε την αδελφή σας ψυχή ή την δίδυμη φλόγα σας:
Περισσότερο από ποτέ γίνεται επιθυμητή η ιδέα ότι μπορεί να έχουμε μια σχέση που ταυτίζεται με αυτό που είμαστε.

Συμβουλή:
Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να είμαστε αυτό που θέλουμε να ελκύσουμε. Θα πρέπει να αγαπούμε τον εαυτό μας και το που βρισκόμαστε τώρα, προτού να εφελκύσουμε ένα πιο «τέλειο» σύντροφο. Η εργασία αυτή ξεκινά από το σπίτι.
Ακούστε πως εγώ πιστεύω ότι λειτουργεί εδώ: Κρατήστε την επιθυμία γι αυτό το άτομο μέσα στη καρδιά σας, αλλά χωρίς προσκόλληση. Να προσδοκάτε ότι κάποια μέρα θα συναντήσετε κάποιον που θα σας ταιριάζει καλύτερα, αλλά διώξτε μακριά από τις σκέψεις σας το ποιος μπορεί να είναι ή πώς θα συμβεί. Εστιαστείτε περισσότερο καθαρίζοντας τη δική σας ζωή με το να γίνεστε το άτομο που θέλετε να είστε. Να είστε ευτυχείς και να απολαμβάνετε τη ζωή. Τότε ξαφνικά μπορεί να δείτε....
51. Αναμνήσεις που έρχονται στην επιφάνεια.
Αναμνήσεις του σώματος, καταπιεσμένες αναμνήσεις, εικόνες από παλιές ή παράλληλες ζωές. Όλοι μας αφομοιώνουμε και θεραπεύουμε τους «εαυτούς» μας, έτσι να περιμένετε ότι θα έχετε τέτοιου είδους εμπειρίες.

Συμβουλή:
Να έχετε καλά στο νου σας ότι είναι καλύτερο να ανακαλείτε αυτό που έρχεται μόνο στο μυαλό σας, αφήστε τα υπόλοιπα ήσυχα, μην αναλύετε τα πάντα μέχρι το πάτο (γιατί θα κολλήσετε στην ταινία της κασέτας τους μεγεθυντικού φακού των άπειρων θεμάτων και υποθέσεων), και φροντίστε να νιώθετε τα συναισθήματά σας ακριβώς όπως έρχονται στην επιφάνεια. Ζητήστε βοήθεια από τους οδηγούς σας.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.