Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Αυτές τις συνήθειες πρέπει να τις κόψετε τώρα!

Bookmark and Share

Υπάρχουν ορισμένες συνήθειες, που θα ήταν καλύτερο να δίναμε μεγαλύτερη προσοχή πριν τις κάνουμε διότι μπορεί να έχουν μεγάλη επίπτωση στο σώμα μας.
Αυτά είναι λοιπόν τα πράγματα που επηρεάζουν αρνητικά το σώμα μας και τι πρέπει να κάνουμε για να βελτιώσουμε την υγείας μας.


1. Πολύ αργή αναπνοή

Οι περισσότερο αναπνέουν από το στήθος. Ωστόσο, είναι καλύτερο αν μάθουμε να αναπνέουμε από την κοιλιά ή το διάφραγμα παίρνοντας μια βαθύτερη αναπνοή, διότί με αυτό τον τρόπο δώχνουμε το στρες

2. Πολύ συχνή άσκηση

Οι περισσότεροι που αθλούνται φτάνουν συχνά στην υπερβολή. Η άθληση όμως ακόμα και έξι φορές την εβδομάδα οδηγεί το σώμα σε υπερκόπωση.

3. Λάθος επιλογή παπουτσιών

Και ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια. Ωστόσο καμιά φορά η υπερβολή οδηγεί σε προβλήματα. Η λανθασμένη επιλογή παπουτσιών είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα τόσο στον αυχένα όσο και στην μέση.

4. Το συχνό ντουζ

Το συχνό λούσιμο κάνει κακό στα μαλλιά διότι παράγονται περισσότερα έλαια. Επίσης, το πολύ ζεστό νερό δημιουργεί ξηρότητα στο δέρμα ενώ το συχνό τρίψιμο του σώματος με την πετσέτα μπορεί να απομακρύνει από το δέρμα ακόμα και τα καλά βακτήρια.

5. Βρώμικο πλυντήριο

τελικά ίσως τα ρούχα σας να μην είναι τόσο καθαρά όσο νομίζουμε αν δεν καθαρίζουμε συχνά το πλυντήριο.

6. Ο ύπνος πολλές ή λίγες ώρες

Χωρίς τη σωστή ποσότητα ύπνου, ο εγκέφαλός μας αρχίζει να καταρρέει. Επτά έως εννέα ώρες ύπνου είναι το ιδανικό, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος απώλειας μνήμης, δημιουργικότητας και συναισθηματικής αστάθειας.

7. Η καθιστική ζωή

Είναι γνωστό πως η καθιστική ζωής μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα υγείας και όχι μόνο στη μέση.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.