Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Τροφές που «σκοτώνουν» τη σεξουαλική ζωή

Bookmark and Share

Το τι επιλέγουμε να φάμε καθημερινά, ακόμη και αν δεν το καταλαβαίνουμε, επηρεάζει την καθημερινότητά μας και διάφορους τομείς αυτής όπως επίσης
και τη σεξουαλική μας υγεία.

Ενίοτε μια κακή διατροφή αυξάνονει τις πιθανότητες γι προβλήματα όπως η στειρότητα, η στυτική δυσλειτουργία και η πεσμένη λίμπιντο.

Υπάρχουν λοιπόν κάποιες τροφές που καλύτερα να αποφεύγονται σε μεγάλη ποσότητα καθώς «σκοτώνουν» τη σεξουαλική μας ζωή.

Δείτε παρακάτω τρεις από αυτές...

1. Αναψυκτικά

Μελέτες έχουν δείξει ότι το αμυλοσιρόπιο το οποίο αποτελεί το κύριο γλυκαντικό των περισσότερων αναψυκτικών σε συνδυασμό με τα επεξεργασμένα σάκχαρα που αυτά περιέχουν, προκαλεί βλάβη στα αγγεία μέσω της αύξησης των επιπέδων χοληστερόλης κ αυξάνει τον κίνδυνο στυτικής δυσλειτουργίας.

2. Αλκοόλ

Διάφορες έρευνες κατά καιρούς έχουν δείξει ότι η υπερκατανάλωση αλκοόλ καταστέλλει την ερωτική επιθυμία στις γυναίκες, μειώνει την ύγρανση του κόλπου και δυσκολεύει τον οργασμό, ενώ στους άντρες εμποδίζει την ανάπτυξη της στύσης.

3. Τρόφιμα σε κονσέρβα

Πολλά κουτιά αλουμινίου περιέχουν BPA, μια χημική ουσία που μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σεξουαλικής υγείας. Μελέτη έδειξε ότι οι άνδρες που είχαν εκτεθεί στην ουσία BPA ανέφεραν χαμηλότερες επιδόσεις στο σεξ, αλλά και μειωμένη ικανοποίηση από τη σεξουαλική τους ζωή. Προτιμήστε τα φρέσκα τρόφιμα ή έστω τα συσκευασμένα σε υλικό από γυαλί ή πλαστικό που δεν έχει την ουσία BPA.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.