Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Πώς θα βελτιώσεις την εικόνα σου με 10 απλά βήματα

Bookmark and Share

Δεν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου; Θες μια αλλαγή στην εμφάνιση αλλά και στη διάθεσή σου; Ακολούθησε τα βήματα…










Βήμα πρώτο

Έχουμε πάντα ώρα για τον κομμωτή μας. Τα μαλλιά μας πρέπει να είναι περιποιημένα και σε υγιή κατάσταση. Το ραντεβού με τον κουρέα-κομμωτή- μπαρμπέρη σας θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι μια φορά το μήνα.

Βήμα δεύτερο

Βρες το τζελ που σου ταιριάζει. Αν έχεις μεσάνυχτα στο θέμα, συμβουλέψου τον κομμωτή σου. Είναι βέβαιο ότι με το σωστό προϊόν θα δεις θεαματική διαφορά στο χτένισμά σου.

Βήμα τρίτο

Τα δόντια μας και τα μάτια μας. Η κακοσμία και τα ακάθαρτα δόντια απωθούν κάθε ανθρώπινο και όχι μόνο είδος από το περιβάλλον μας. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιούμε τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες και στη συνέχεια ολοκληρώνουμε την τελετουργία με στοματικό διάλυμα.

Βήμα τέταρτο

Η κολόνια δεν προορίζεται για να δημιουργεί ένα σύννεφο τριγύρω σου. Πρέπει να είναι μια διακριτική προέκταση του εαυτού σου και της όλης παρουσίας σου. Αντί, λοιπόν, να έχεις στο μπάνιο σου 8 ή 10 μέτρια προϊόντα, διάλεξε δύο καλά αρώματα και επένδυσε σε αυτά. Οι κολόνιες με άρωμα ξύλου, βοτάνων ή πιο spicy μυρωδιές ταιριάζουν στους χειμερινούς μήνες. Οι πιο ελαφριές, όπως για παράδειγμα εσπεριδοειδή, είναι για τους καλοκαιρινούς.

Βήμα πέμπτο

Το να τριμάρεις τα «ιδιαίτερα σου» εν έτει 2015, δεν είναι ούτε υπερβολή ούτε παραχώρηση στη σύντροφό σου. Είναι απλώς αυτό που πρέπει να κάνεις. Δεν εννοούμε ότι πρέπει να υιοθετήσεις ένα ξύρισμα επαγγελματία πορνοστάρ, αλλά να κρατάς την περιοχή καθαρή από αντιαισθητικές τρίχες , έτσι ώστε να μην φέρνεις στο μυαλό της συντρόφου σου έναν τύπου που ξεπήδησε από τα 70s. Να θυμάσαι, βέβαια, ότι δεν πρέπει ποτέ, να ξυρίζεις την ηβική περιοχή, με το ξυράφι ή τη μηχανή που χρησιμοποιείς για το πρόσωπό σου. Αν θέλεις να αποφύγεις πιθανόν μολύνσεις, τουλάχιστον….

Βήμα έκτο

Οι μπουκωμένοι οι βρόμικοι πόροι δεν είναι στοιχείο γοητείας, ούτε δείγμα αρρενωπότητας. Είναι μια ανεπιθύμητη παρενέργεια της καθημερινότητας (καυσαέρια, ιδρώτας, κλπ). Ο μόνος τρόπος για να τους ξεφορτωθείς είναι να βάλεις στη δική σου καθημερινότητα ένα τουλάχιστον πλύσιμο με ένα ειδικό σαπούνι ή καθαριστικό προσώπου που θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που σε γεμίζουν με μαύρα στίγματα.

Βήμα έβδομο

Ότι τα γένια είναι μέσα στη μόδα είναι γνωστό. Πρόσφατα μάλιστα, αποδείχτηκε ότι μπορούν να σου βρουν και πιο εύκολα μια σύντροφο. Η γενειάδα, όμως, θέλει περιποίηση. Αν δεν θέλεις να μοιάζεις σαν άνθρωπος των σπηλαίων, φρόντισε να την κρατάς ομοιόμορφη τόσο ως προς το σχήμα όσο και ως προς το πάχος της. Το θεμελιώδες για να της δώσεις αυτό το σχήμα, είναι να τριμάρεις τακτικά τις τριχούλες που αναπτύσσονται περιμετρικά στο λαιμό και να κουρεύεις με προσοχή (και σύνεση) τα γένια που φύονται στο σαγόνι σου. Εννοείται ότι δεν θα καταφέρεις τίποτα από τα παραπάνω χωρίς ένα αξιόπιστο trimmer ή μια καλή ξυριστική μηχανή.

Βήμα όγδοο

Απαλλάξου από σακούλες και μαύρους κύκλους. Οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες μαρτυρούν τα πάντα. Από την ηλικία στην οποία, πάνω -κάτω, βρίσκεσαι, μέχρι το πόσο κουραστική ήταν η εβδομάδα που είχες.

Βήμα ένατο

Μην αφήνεις τα νύχια σου να μεγαλώνουν. Φρόντιζε να τα κόβεις μια φορά την εβδομάδα – ιδανικά μετά από ένα ντους ή ένα μπάνιο, όταν θα έχουν μαλακώσει από το ζεστό νερό. Στο ενδιάμεσο, κράτησέ τα καθαρά και περιποιημένα χρησιμοποιώντας μια λίμα κι ένα ψαλιδάκι για να απομακρύνεις οτιδήποτε αντιαισθητικό μαζεύεται από κάτω τους. Ποιο είναι το μυστικό; Αυτό που σου “λεγε η μαμά σου: πλένε συχνά τα χέρια σου και κράτα τα μακριά απ” το στόμα σου (κοινώς: ποτέ και για κανένα λόγο δεν τρώμε τα νύχια μας).

Βήμα δέκατο

Τα μεγάλα ή τα πυκνά φρύδια δεν είναι πρόβλημα. Τα φρύδια που ενώνονται και καταλήγουν σε ένα, ενιαίο, επιβλητικό φρύδι, όμως, είναι. Δώσε προσοχή στο σημείο ανάμεσα στα μάτια όπου συναντιούνται τα φρύδια και φρόντισε να απομακρύνεις τακτικά τις τριχούλες που φύονται εκεί. Εξυπακούεται ότι αυτό είναι κάτι που μπορείς πάντα να το ζητήσεις και από τον κομμωτή σου. Απ” τη στιγμή που θα το κάνει εκείνος την πρώτη φορά, είναι στο χέρι σου να μην τις αφήσεις να ξαναμεγαλώσουν. Το τσιμιπιδάκι μπορεί να σου ακούγεται αποκρουστική ιδέα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση θα αποδειχτεί σωτήριο.









0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.