Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Τι αποκαλύπτουν οι γραμμές και οι ρυτίδες στο πρόσωπό σου για την υγεία σου

Bookmark and Share

Όλοι έχουμε ρυτίδες, γραμμές και κηλίδες. Είναι φυσιολογικό κομμάτι της ζωής, και θα πρέπει να το αποδεχτούμε.Το ήξερες όμως ότι οι ρυτίδες
μπορούν να αποκαλύψουν περισσότερα από απλά την ηλικία μας; Όπως το χρώμα των ματιών σου μπορεί να μιλήσει για την προσωπικότητά σου, οι ρυτίδες αποκαλύπτουν πολλές συναρπαστικές λεπτομέρειες για το σώμα και την υγεία μας.

Σύμφωνα με ειδικούς αναλυτές προσώπου, το πρόσωπο συνδέεται άμεσα με το υπόλοιπο σώμα. Μέσα από τις γραμμές και τα σημάδια στο δέρμα και τα μάτια μας, το σώμα μας στέλνει προειδοποιητικά σημάδια για την υγεία μας κ τα μηνύματα μπορεί να είναι διαφωτιστικά.

Αυτή η ματιά στη χαρτογράφηση προσώπου βασίζεται σε αιώνες πίστης στη σύνδεση φυσικής θεραπείας και σώματος. Και όταν είδα τι σχέση είχαν οι γραμμές ανάμεσα στα φρύδια μου με το συκώτι και τη σπλήνα μου, εντυπωσιάστηκα.

Δεν είχα ιδέα ότι το πρόσωπό μου μπορεί να με διαφωτίσει τόσο για την ίδια μου την υγεία. Χαίρομαι που έμαθα πλέον πώς να το αναζητώ, και πως μπορώ να χρησιμοποιώ το ίδιο μου το πρόσωπο σαν οδηγό για μεγαλύτερα προβλήματα υγείας που μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσω!

Κάθε γραμμή, ρυτίδα, και κηλίδα στο πρόσωπό σου, έχει ξεχωριστή σημασία. Είσαι περίεργος/η να μάθεις τι προσπαθεί να σου πει το πρόσωπό σου; Διάβασε παρακάτω για τη σημασία κάθε σημαδιού!

1. Οριζόντιες γραμμές στο μέτωπο

Οι οριζόντιες γραμμές στο μέτωπο συχνά ονομάζονται «γραμμές στεναχώριας» για ένα λόγο. Όταν έχεις αυτές τις γραμμές σημαίνει ότι είσαι γεμάτος/η άγχος. Είναι σημάδι ότι πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα και να χαλαρώσεις κάνοντας διακοπές ή περνώντας λίγο χρόνο μόνος/η.

Αυτές οι οριζόντιες γραμμές συνδέονται άμεσα με το στομάχι σου. Μπορεί να είναι ένδειξη ότι προσλαμβάνεις πολλή ζάχαρη και λίπος από τη δίαιτά σου, και λίγο νερό. Αν τις έχεις, τότε πρέπει να συγκεντρωθείς στο τι μπαίνει στο σώμα σου.









0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.