Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

4 σημάδια που δείχνουν πως πίνεις πολύ καφέ

Bookmark and Share

Μήπως το παρακάνετε με τον καφέ; Oσο και να σας αρέσει υπάρχει ένα όριο στο πόσο μπορείτε να πίνετε κάθε μέρα.Το ξέρετε πως ο υπερβολικός καφές μπορεί να
σου προκαλέσει πονοκεφάλους, στρες και προβλήματα στο στομάχι; Διαβάστε παρακάτω...





1.Το Εθνικό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας συστήνει στους ανθρώπους που υποφέρουν από άγχος να αποφεύγουν την καφεΐνη - ο καφές χειροτερεύει τα επίπεδα του άγχους, δεν κοιμάστε καλά και έπειτα ξεκινά ένας φαύλος κύκλος αϋπνίας, που χειροτερεύει το στρες.

2.Οι Ευρωπαίοι επιστήμονες ανακάλυψαν επίσης ότι ορισμένες ενώσεις στον καφέ διεγείρουν την έκκριση του στομαχιού οξέος στα κύτταρα του στομάχου σας! Οπότε αν υποψιάζεστε ότι ο καφές κάνει το στομάχι σας να έχει πόνους, ενοχλήσεις ή έστω αναγούλα, σταματήστε τώρα να πίνετε.

3.Ο καφές μπορεί να προκαλέσει ταχυκαρδίες! Σύμφωνα με το WebMD, αυτοί οι καρδιακοί παλμοί προκαλούνται συχνά από την κατανάλωση καφεΐνης, νικοτίνης, ακόμα και αλκοόλ, και αν έχετε φάει λίγο, μπορεί να ζαλιστείτε και να λιποθυμήσετε!

4.Η αϋπνία είναι ένδειξη μεγάλης δόσης καφεΐνης! Ακόμα κι αν ορκίζεστε πως ο καφές δεν έχει καμία επίδραση επάνω σας, δεν είναι αλήθεια. Ο καφές μπορεί να παραμείνει στο σύστημά σας για 14 ώρες!




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.