Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Τι δεν πρέπει να τρώμε αργά το βράδυ;

Bookmark and Share


Όσο κι αν προσπαθείτε να το αγνοήσετε, το στομάχι σας… γουργουρίζει, είτε γιατί δεν έχετε φάει σωστά όλη την ημέρα, είτε γιατί φάγατε
βραδινό πολύ νωρίς και ο μεταβολισμός σας χρειάζεται και πάλι «καύσιμο» - όπως...

και το στομάχι σας. Το χειρότερο όλων; Είναι σχεδόν μεσάνυχτα. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν κάνετε τις σωστές επιλογές, αφενός είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε πρόβλημα στον ύπνο και αφετέρου θα προσθέσετε πολλές άχρηστες θερμίδες στον οργανισμό σας, λίγο πριν κοιμηθείτε.

Προτού, λοιπόν, κατευθυνθείτε προς την κουζίνα και το ψυγείο και αρπάξετε το σακουλάκι με τα πατατάκια ή εξαφανίσετε το υπόλοιπο προφιτερόλ, ρίξτε μια ματιά στις ομάδες τροφών που πρέπει να αποφύγετε αυτή τη δύσκολη ώρα και γιατί.

Λιπαρές τροφές: θα ταλαιπωρήσουν το στομάχι


Η πίτσα και τα σουβλάκια μοιάζουν ακόμη πιο δελεαστικά αυτές τις βραδινές ώρες λιγούρας, αν όμως υποκύψετε σε αυτά, το επόμενο πρωί στη δουλειά θα αισθάνεστε νωθροί και το στομάχι σας θα έχει δουλέψει υπερωρίες προκειμένου να περάσει αυτό το «δύσκολο» φαγητό από την πεπτική διαδικασία. Μείνετε μακριά από fast food τροφές, ξηρούς καρπούς, παγωτά, τυριά κ.ο.κ. και προτιμήστε κάτι ελαφρύ, όπως λίγη βρώμη με μερικά κομματάκια μπανάνας.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.