Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Για αποτοξίνωση προτιμήστε βιταμίνη C και E

Bookmark and Share

Εκτός από διαιτητική, η αποβολή τοξινών είναι άκρως υγιεινή. όλοι αναζητάμε αψεγάδιαστη σιλουέτα, ψάχνουμε όλο και
περισσότερο τροφές που
έχουν αντιοξειδοτική δράση. Ένα μυστικό λοιπόν είναι ότι δύο βιταμίνες και συγκεκριμένα η C και η E βοηθάνε στην αποτοξίνωση του οργανισμού σας.



Οι τροφές που τις περιέχουν είναι οι εξής:

Βιταμίνη C: φρούτα που ανήκουν στην κατηγορία των εσπεριδοειδών όπως είναι το πορτοκάλι και το grapefruit, λαχανικά όπως οι ντομάτες, το μπρόκολο κ τα λαχανάκια Βρυξελλών, η παπάγια και οι φράουλες.

Βιταμίνη Ε: το ελαιόλαδο είναι το υλικό που δεν λείπει από την κουζίνα μας και είναι πλούσιο στην συγκεκριμένη βιταμίνη, τα θαλασσινά, το πολύτιμο αβοκάντο, η βρώμη και οι ξηροί καρποί.

Κάποιες ακόμη ιδιότητες που έχουν οι συγκεκριμένες βιταμίνες είναι ότι βοηθάνε στην αντιγήρανση του δέρματός σας και γενικότερα βοηθάνε τις ορμόνες σας να λειτουργούν σωστά. Ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού σας, με αποτέλεσμα να γίνεται πιο άμεση επούλωση των πληγών σας κ να γίνεται άμεση αποκατάσταση των κατεστραμμένων κυττάρων του οργανισμού σας.

Εντάξτε άμεσα στο διατροφικό σας πλάνο τροφές που περιέχουν βιταμίνες C και E, δεν είναι θέμα αποτοξίνωσης, πάνω από όλα είναι απαραίτητες στην υγεία σας!









0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.