Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Μέχρι και 36 φορές αλλάζουν τα μαλλιά τους οι γυναίκες

Bookmark and Share

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ανανεωτικό και όμορφο από το να βγαίνεις από το κομμωτήριο με ένα ολοκαίνουργιο look. Μάλιστα έρευνα διαπίστωσε
ότι οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της ζωής του κάνουν μέχρι και 36 ριζικές αλλαγές.

Στην έρευνα συμμετείχαν 560 γυναίκες ηλικιών από 18 μέχρι 65 ετών κ διαπιστώθηκε ότι μόλις το 6% των γυναικών έχουν επιλέξει το ίδιο χτένισμα- loοκ για μια ζωή.

Η πλειοψηφία, δηλαδή το 41%- θα αλλάξει το στυλ των μαλλιών τους κάθε δυο χρόνια ενώ το 19% αλλάζει look κάθε ένα χρόνο.


Το πιο δημοφιλές χτένισμα- κούρεμα γι τις γυναίκες είναι να έχουν τα μαλλιά τους μέχρι τον ώμο. Το ¼ προτιμούν να τα κόβουν μέχρι το πηγούνι ενώ το 22% είναι funτων μακριών μαλλιών.

Μάλιστα μια από τις συμμετέχοντες δήλωσε : « Έχω την τάση να αλλάζω τα μαλλιά μου κάθε λίγα χρόνια, αλλά μόνο ελάχιστα. Με το χρώμα όμως είμαι λίγο πιο θαρραλέα, αφού κατά τη διάρκεια του χειμώνα μου αρέσει ένα ζεστό χρώμα ενώ το καλοκαίρι κάτι ελαφρύτερο».


Μια άλλη πρόσθεσε : « Είχα το ίδιο στυλ γι περίπου 25 χρόνια. Με βόλευε. Στο παρελθόν έχω πειραματιστεί με όλα τα είδη του στυλ από πολύ μακριά μαλλιά ακόμα κ περμανάντ έχω κάνει . Το στυλ που έχω τώρα είναι σίγουρα μοναδικό για μένα".

Το 1/3 των γυναικών αλλάζουν το χρώμα τους κάθε τρία χρόνια , ενώ το 12% αλλάζει την απόχρωση κάθε δύο χρόνια .

Το 6% αλλάζει το χρώμα κάθε έξι μήνες, ενώ ένα 17% επιλέγει να μην βάφει τα μαλλιά του.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.