Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Οι 10 ικανότητες που εντυπωσιάζουν μια γυναίκα!

Bookmark and Share

Τι θέλουν επιτέλους οι γυναίκες; Έχουμε ερευνήσει αυτό το ζήτημα, χωρίς όμως να πάρουμε τις απαντήσεις που θα περίμενε κανείς.

Οι γυναίκες προτιμούν
τους άνδρες με κοιλίτσα παρά με κοιλιακούς, ψηφίζουν σπιτόγατους παρά party animals και έλκονται απ τους
μελαχρινούς και όχι από τους ξανθούς γαλανομάτηδες.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι… άβυσσος το γυναικείο μυαλό. Υπάρχουν ωστόσο κάποιες σταθερές, που πάντα «μετράνε» γι μια γυναίκα. Το ανδρικού ενδιαφέροντος site AskMen συγκέντρωσε τις δέκα «σίγουρες» επιδεξιότητες» που συγκινούν τις γυναίκες και εμείς σας τις παρουσιάζουμε, για να… μετρήσετε πόσες από αυτές έχετε στ «οπλοστάσιό» σας στην μάχη των καρδιοκατακτητών.

Ξένες γλώσσες
Αν μη τι άλλο μια γυναίκα θα γοητευθεί από κάποιον που μιλάει άπταιστα μια «ερωτική» λατινογενή γλώσσα, θα αισθανθεί ασφάλεια δίπλα του σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό και δεν θα νιώθει ντροπή επειδή ο φίλος της δεν καταλαβαίνει τα βασικά αγγλικά. Η γνώση ξένων γλωσσών σίγουρα δεν είναι το πιο εύκολο «όπλο» προς απόκτηση, αλλά αναμφίβολα «μιλά» κατευθείαν στην καρδιά των γυναικών – αρκεί να μην την επιδεικνύετε χωρίς λόγο, κανείς δεν συμπαθεί τους «επιδειξίες».

Επιδεξιότητα σε μουσικά όργανα
Αν αναλογιστούμε πόσες groupies έχουν στο κατόπι τους όλα τα μέλη μουσικών συγκροτημάτων, εύκολα θα αντιληφθούμε ότι αν βάλουμε μπροστά στον άνδρα μια ηλεκτρική κιθάρα ή drums, αμέσως του προσθέτουμε «πόντους». Δεν έχει σημασία αν ο μουσικός είναι όμορφος ή άσχημος. Μόνο και μόνο η γοητεία που εκπέμπει το επιδέξιο παίξιμο της αγαπημένης τους μελωδίας, κάνει έναν γνώστη μουσικής ακαταμάχητο στον γυναικείο πληθυσμό.

Επισκευάζοντας το αυτοκίνητο…
Είστε με την σύντροφό σας και το αυτοκίνητο σας κάνει «νερά» καθώς φεύγετε για μια διήμερη απόδραση. Αν το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να ανοίξετε το καπό και να κοιτάτε την μηχανή του αυτοκινήτου για να φτιαχτεί με την δύναμη της σκέψης, οι πιθανότητες να εντυπωσιαστεί η συνοδηγός σας είναι μηδαμινές. Αντίθετα, αν γνωρίζετε τα βασικά για να εντοπίσετε το πρόβλημα και να ξέρετε άμεσα αν μπορείτε να το φτιάξετε μόνοι σας, σίγουρα η ανυπόμονη γυναίκα στο διπλανό κάθισμα θα νιώσει πολύ καλύτερα και για το διήμερό σας και για το ότι έχει δίπλα της έναν άνδρα που μπορεί να εμπιστευθεί με κλειστά τα μάτια.

Χορευτικές ικανότητες
Είτε το έχεις, είτε όχι. Δεν είναι κάποια δύσκολη ικανότητα, καθώς αρκεί να κινείσαι στον ρυθμό. Η δυσκολία έγκειται στις περιπτώσεις που το παρακάνετε με εφηβικές φιγούρες που δεν ενισχύουν την εικόνα σας, ή με την υπερβολική ντροπή σας να… κουνηθείτε, που καθιστά φανερή την αμηχανία σας. Σε κάθε περίπτωση, αρκεί να είστε φυσικοί και να αφήσετε το σώμα σας να κινηθεί όπως νιώθει τον ρυθμό, δείχνοντας στην συνοδό σας ότι είστε κοινωνικοί και ευχάριστοι χαρακτήρες.

Το φετίχ του μάγειρα
Ακόμη κι αν προσπεράσουμε τα κλισέ που θέλουν «τον έρωτα να περνάει από το στομάχι» και τους «καλύτερους σεφ του κόσμου να είναι άνδρες», πάντα παραμένει η ικανοποίηση που νιώθει μια γυναίκα όταν της ετοιμάσετε ένα φοβερό δείπνο –χωρίς να είναι από delivery. Η μαγειρική ποδιά… μάλλον κερδίζει τα φουστάνια- δεν χρειάζεται να γίνετε σεφ, αρκεί να μπορείτε να της κάνετε ένα αξιοπρεπές τραπέζι, για το οποίο θα μπορεί να υπερηφανεύεται στις κολλητές της.

Αθλητικό σώμα
Για άλλη μια φορά, οι fans που ακολουθούν τους ποδοσφαιριστές ή εν γένει τους αθλητές κατά πόδας αποδεικνύουν ότι ο αθλητισμός… είναι sexy. Μπορεί οι γυναίκες να επιζητούν ευαισθησία από έναν άνδρα, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν απωθούνται από την αρρενωπή εικόνα κάποιου που έχει επιδόσεις… και εκτός έδρας. Άλλωστε, μια γυναίκα είναι πάντα πιο χαρούμενη όταν παίζετε εσείς οι ίδιοι μπάλα, παρά όταν κάθεστε στο σαλόνι παρακολουθώντας Superleague και ουρλιάζοντας στην οθόνη πίνοντας μπίρες.

Ο άνδρας που… πιάνουν τα χέρια του
Δεν είναι μυστικό πως τα πιο απλά μαστορέματα μοιάζουν στα γυναικεία μάτια σαν πυρηνική φυσική. Γι’ αυτό ο άνδρας που γνωρίζει πώς να φτιάξει τον υπολογιστή που κόλλησε, πώς να συναρμολογήσει ένα έπιπλο, πώς να χρησιμοποιεί τα κατάλληλα εργαλεία –και φυσικά που θα έχει την βασική εργαλειοθήκη- αμέσως ανεβαίνει στην εκτίμησή της.

Εμφάνιση και στιλ
Ξεκινάμε από τα βασικά – δηλαδή την καθαριότητα και την περιποίηση. Το ατημέλητο look είναι ωραίο μέχρι ένα σημείο. Όταν ο άνδρας αρχίζει να παραμελεί την καθαριότητα και την εικόνα του, επιδεικνύει μάλλον αδιαφορία στο να είναι αρεστός στο αντίθετο φύλο. Αντίθετα, η υιοθέτηση ενός προσωπικού στιλ και οι προσεγμένες ενδυματολογικές εμφανίσεις φανερώνουν έναν άνδρα με προσωπικότητα. Επενδύστε λίγη ώρα στο ντύσιμό σας ή στο ξύρισμά σας και αυτό θα γίνει σύντομα αντιληπτό από την σύντροφό σας ή τις υποψήφιες για αυτή την θέση.

Σεξουαλικές επιδόσεις
Από τις κορυφαίες σε «δημοτικότητα» ικανότητες ενός άνδρα, το «know-how» της ικανοποίησης της συντρόφου του στο κρεβάτι εκτιμάται δεόντως εντός κ εκτός κρεβατοκάμαρας. Ανεξαρτήτως του αιώνιου ερωτήματος «το μέγεθος μετράει;» οι τεχνικές σας, οι γνώσεις των ερωτογενών περιοχών της και τα κόλπα που θα βάλουν φωτιά στα σεντόνια μπορούν ν βελτιωθούν – όρεξη να έχετε…

Επικοινωνία
Μαντέψτε τι μετράει περισσότερο και από έναν καλό εραστή για μια γυναίκα. Σωστά καταλάβατε, μετά το σεξ οι γυναίκες θέλουν… συζήτηση. Οι επικοινωνιακές δεξιότητες σημαίνουν πολλά για μια γυναίκα, καθώς ικανοποιούν πολλά «θέλω» της: Να μιλάτε για την σχέση σας, να κερδίσετε τους δικούς της, να συνομιλείτε με τις φίλες της και να κερδίσετε την εύνοιά τους, να μπορείτε να κατανοήσετε ένα πρόβλημά της και να την βοηθήσετε συμβουλεύοντάς την – και κατά βάση… να την ακούτε.










0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.