Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Σεξουαλικές διαταραχές των ανδρών

Bookmark and Share

Όλοι οι άνδρες θέλουν να έχουν πολύ καλές σεξουαλικές επιδόσεις στο κρεββάτι με την γυναίκα ή την σύντροφό τους, αλλά υπάρχουν κάποια
προβλήματα που μπορεί να επηρεάσουν τη σεξουαλική τους απόδοση, αρνητικά.

Δύο από τις πιό συχνές σεξουαλικές διαταραχές των ανδρών είναι:


* Η πρόωρη εκσπερμάτιση.
* Και η στυτική δυσλειτουργία ή η ανικανότητα, που μπορεί να δημιουργήσουν και πολύ άγχος.

Η πρόωρη εκσπερμάτωση μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενοχλητική, αφού πολλοί άνδρες αντιμετωπίζουν πρόβλημα, ενώ οι περισσότεροι από αυτούς, καταφέρνουν να το ξεπεράσουν, ανάλογα με την ηλικία και την εμπειρία τους. Η σωστός έλεγχος της αναπνοής, είναι ένας τρόπος που μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της αντοχής, ώστε να μπορεί κανείς να έχει περισσότερη διάρκεια στο κρεβάτι.

Η στυτική δυσλειτουργία είναι κάπως πιο δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Αυτό συμβαίνει, επειδή μπορεί να επηρεάζεται η ψυχική διάθεση και να είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό, αφού υπάρχει περίπτωση να επιδεινωθεί περαιτέρω η κατάσταση.

Η ανικανότητα ή η στυτική δυσλειτουργία μπορούν να εμφανιστούν σε οποιαδήποτε ηλικία. Υπάρχουν διάφορες αιτίες πίσω από τη στυτική δυσλειτουργία που μπορεί να επηρρεάσουν τόσο την σωματική όσο και την ψυχική υγεία.

Οι φυσικές αιτίες περιλαμβάνουν, τα χαμηλά επίπεδα της τεστοστερόνης, τη μειωμένη έκκριση του μονοξειδίου του αζώτου, την αργή ροή του αίματος στο πέος.

Τα ψυχολογικά αίτια περιλαμβάνουν, το άγχος, την κατάθλιψη, το άγχος για τις σεξουαλικές επιδόσεις, τις οικογενειακές ή άλλου είδους σχέσεις.

Υπάρχουν και ορισμένα άλλα προβλήματα όπως, η παχυσαρκία, η έλλειψη σωματικής δραστηριότητας, ορισμένα φάρμακα, όπως αυτά που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της κατάθλιψης, του έλκους, της υψηλής αρτηριακής πίεσης, τα προβλήματα με την καρδιά, καθώς και η χρήση των ψυχολογικών φαρμάκων και το υπερβολικό κάπνισμα.

Η καλή υγεία γενικά, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, ώστε να μην έχει κάποιος σεξουαλικές διαταραχές.

Το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κανείς, είναι να πάρει κάποιο φάρμακο, για να βελτιώσει τις σεξουαλικές του επιδόσεις. Αυτό ωστόσο, δεν είναι και η καλύτερη επιλογή. Ορισμένα από αυτά τα φάρμακα, ενδέχεται να έχουν παρενέργειες και αυτό, γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων αναζητάει την καλύτερη και ασφαλέστερη επιλογή.

Υπάρχουν και οι φυσικοί τρόποι για να μπορέσει κάποιος να έχει μία καλή στύση και διάρκεια στο κρεββάτι. Ίσως να μπορέσει κάποιος να ψάξει και να βρει αυτές τις φυσικές μεθόδους, είτε μέσω κάποιου ειδικού σε θέματα για τις σεξουαλικές διαταραχές, είτε μέσω ατόμων που έχουν δοκιμάσει φυσικούς τρόπους, χωρίς να έχουν αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα.

Αλλά υπάρχουν και τα φυσικά ή φυτικά συμπληρώματα, τα οποία είναι διαθέσιμα διαθέσιμα (συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό), τα οποία γίνονται όλο και πιο δημοφιλή, επειδή είναι εύκολα στη χρήση και έχει αποδειχθεί επίσης, πως είναι και πιό αποτελεσματικά.

Οι σεξουαλικές διαταραχές, είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονοι άντρες και αν κάποιος, αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, μπορεί να απευθυνθεί σε έναν ειδικό για να έχει και την καλύτερη δυνατή λύση που θα μπορούσε.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.