Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Οι 10 χειρότερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο

Bookmark and Share

Κάποιες απαγορεύεται να πετάξουν στην Ευρώπη...Σύμφωνα με
το Business Insider, οι 10 χειρότερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο είναι οι εξής: 10. Syrian Air Magnify
Magnify Image

H Syrian Air σκοράρει 44.8%. Το 2012 ένα από τα αεροσκάφη της συγκρούστηκε στον αέρα με ένα στρατιωτικό ελικόπτερο πάνω από τη Δαμασκό. Το αεροπλάνο π μετέφερε 200 επιβάτες προσγειώθηκε μ ασφάλεια, αλλά το ελικόπτερο καταστράφηκε ολοσχερώς.

9. Tajik Air

Magnify Image

Η εθνικές αερογραμμές του Τατζικιστάν, βαθμολογήθηκαν με 43.3%. Δύο ατυχήματα το 1993 οδήγησαν στο θάνατο πάνω απ 120 ανθρώπους ενώ το τελευταίο ατύχημα το 1997 σκότωσε 79 επιβάτες και 6 μέλη του προσωπικού. Σκοράρει χαμηλά στ συμπεριφορά του προσωπικού.

8. Iceland Express


Magnify Image

42.8% πήρε η μικρή αεροπορική εταιρεία της Ισλανδίας, της οποίας ο στόλος αποτελείται από μόλις δύο αεροσκάφη. Δύο μόνο αστεράκια γι τα γεύματα, και την (έλλειψη) βοήθειας από τους συνοδούς αέρος.

7. Rossiya Airlines

Magnify Image

To 2010 η εταιρεία ενώθηκε με την Αeroflot και είδε μια πτώση 66% στ κέρδη της και μια εξαιρετικά χαμηλή βαθμολογία, μόλις 42.7%.

6. Βulgaria Air


Magnify Image

Ιδρύθηκε το 2002 στη Βουλγαρία και η βαθμολογία της είναι μόλις 41.8%. Βαθμολογήθηκε άσχημα, εκτός των άλλων, επειδή οι αεροσυνοδοί δν μιλούσαν καλά ξένες γλώσσες κ άρα η επικοινωνία μαζί τους ήταν δύσκολη.

5. Air Koryo

Magnify Image

Mε 39.2% η κρατική Βορειοκορεάτικη εταιρεία διαθέτει μόνο δύο αεροσκάφη με άδεια πτήσης στον ευρωπαϊκό εναέριο χώρο. Ακούγονται πατριωτικά εμβατήρια απ' τα ηχεία του αεροσκάφους, ενώ σύμφωνα με επιβάτες της παρατηρείται ανησυχητικά μεγάλη ποσότητα υδρατμών στν καμπίνα κατά τη διάρκεια της πτήσης.

4. Uzbekistan Airlines


Magnify Image

Από την πρώτη της πτήση το 1992 η Uzbekistan Airlines είχε 3 θανατηφόρα δυστυχήματα, ενώ η βαθμολογία της είναι 37.5%. Σκόραρε εξαιρετικά χαμηλά, εκτός τν άλλων στη συμπεριφορά προσωπικού (δεν θέλουμε καν να φανταστούμε).

3. Ukraine International Airlines

Magnify Image

36.3% είναι η βαθμολογία της Ουκρανικής εταιρείας που εκτελεί δρομολόγια σ Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ασία.

2. Sudan Airways

Magnify Image

H δεύτερη στη λίστα εταιρεία έχει βαθμολογία 33.3%. Η εταιρεία απαγορεύεται να πετάξει στην Ευρώπη και εξυπηρετεί προορισμούς εντός της Αφρικής κ στ Μέση Ανατολή.

1. Turkmenistan Airlines


Magnify Image

Kαι στην κορυφή της λίστας, η εταιρεία Τurkmenistan Airlines με βάση την πρωτεύουσα του Τουρκμενιστάν Ashgabat. Με 30.8% στη βαθμολογία, έχει τις χειρότερες κριτικές για τν ψυχαγωγία εν ώρα πτήσης και την εκπαίδευση αλλά κ ανταπόκριση του προσωπικού σ πράγματα που μπορεί να τους ζητήσουν οι επιβάτες. Σε συνδυασμό μ τα άβολα καθίσματα και τις φτωχότατες ικανότητες του προσωπικού στην συννενόηση σε άλλες γλώσσες πέραν της μητρικής τους, όλα τ προηγούμενα εξηγούν γιατί η Τurkmenistan Airlines είναι η χειρότερη αεροπορική εταιρία με τν οποία θα μπορούσες να πετάξεις...

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.