Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Οι άνδρες απειλούνται με εξαφάνιση από τον πλανήτη

Bookmark and Share

«Οι άνδρες είναι υπό εξαφάνιση» υποστηρίζουν συχνά γυναίκες μόνες που ψάχνουν απεγνωσμένα το άλλο τους μισό, ωστόσο, όπως αποδεικνύουν
επιστημονικές μελέτες η ατάκα αυτή ίσως σε κάποια εκατομμύρια χρόνια αντανακλά την πραγματικότητα.

Επιστημοινική έρευνα του πανεπιστημίου των Ιωαννίνων αναφέρει ότι το ανδρικό είδος δυσκολεύεται να αναπαραχθεί, γεγονός που αναμένεται να επιδεινωθεί στ απώτερο μέλλον.

Σύμφωνα με τους ειδικούς το χρωματόσωμα Υ, που χαρακτηρίζει τα αρσενικά όντα στον πλανήτη γη είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και μεταλλάσσεται εύκολα απ διάφορους παράγοντες άγνωστους στην πλειοψηφία τους. Ωστόσο, το σίγουρο είναι ότι επηρεάζεται απο τη μόλυνση του περιβάλλοντος.

Ετσι, τοξικά φυτοφάρμακα, χημικές ενώσεις που περιέχουν τα πλαστικά είδη και τα καλλυντικά αλλά και εκατομμύρια τόνοι φαρμάκων, που καταλήγουν στο πιάτο μας, μέσω του υδροφόρο ορίζοντα, «επιτίθενται» στ ισχυρό φύλλο με στόχο να το θηλυκοποιήσουν.

Οπως αναφέρει ο ίδιος ιστότοπος μ ε την πάροδο των ετών το μήκος του Υ χρωματοσώματος ελαττώνεται στον πλανήτη γη και οι ανθρωπολόγοι επισημαίνουν ότι σε 900 εκατομμύρια χρόνια το Υ χρωματόσωμα θα εξαφανιστεί στα αρσενικά όντα, οπότε θα δημιουργηθούν εκατομμύρια ασθενείς με σύνδρομο Turner, όπου θα λείπει το χρωματόσωμα Υ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.