Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Οι τρεις στους δέκα πιστεύουν ότι "μας ψεκάζουν"

Bookmark and Share

Τελικά "μας ψεκάζουν" με χημικά αέρια; Το φαινόμενο της "λευκής ουράς" είναι μια θεωρία συνωμοσίας, ή πραγματικότητα;


Η Metron Analysis διενήργησε δημοσκόπηση σχετικά με τους αεροψεκασμούς που αποτελεί πλέον μία βασικότατη εμμονή των Ελλήνων κ δίνει απαντήσεις γι ένα ζήτημα που έχει τεθεί ακόμα και στ Βουλή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην τελευταία πρόθεση ψήφου του Σεπτεμβρίου της Metron Analysis, που δημοσίευσε το Έθνος της Κυριακής, στη σχετική ερώτηση περί αεροψεκασμών, το 33,3% των ερωτώμενων συμφωνεί με το ότι γίνονται ρίψεις χημικών, το 58,4% διαφωνεί και το 9% δεν ξέρει/δεν απαντά.

"Ψεκασμένοι" οι τρεις στους δέκα


"Ψεκασμένοι" οι τρεις στους δέκα


 
Τι ψηφίζουν αυτοί που πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν
Από το 33,3% όσων πιστεύουν στην εν λόγω θεωρία το 10,6% ψηφίζει ΝΔ, το 19,2% ΣΥΡΙΖΑ, το 1,9% ΠΑΣΟΚ, το 6,1% ΑΝΕΛ, το το 15,3% ΧΑ, το 2,1% ΔΗΜΑΡ, το 3,9% ΚΚΕ, το 2,8% Οικολόγους Πράσινους, το 2,5% Άλλο, το 28,4% άκυρο/λευκό/κανένα, ενώ το 7,2% είναι αναποφάσιστοι.

Κοινώς, τα μεγαλύτερα ποσοστά θετικής γνώμης απέναντι στ χημικά που θεωρητικά πέφτουν στο κεφάλι μας, έχουν ψηφοφόροι των ΑΝ.ΕΛ. και της Χρυσής Αυγής.

Οι τελευταίοι φαίνεται να είναι πιο κοντά από όλους στη θεωρία των "chemtrails", όπως είναι γνωστοί οι αεροψεκασμοί αυτού του τύπου σε παγκόσμια βάση.

Οι γυναίκες, όπως αποδεικνύει η σχετική έρευνα, φαίνεται ότι είναι αυτές που αποδέχονται περισσότερο τη θεωρία συνωμοσίας περί ψεκασμού, αφού το 39% εξ αυτών δηλώνει ξεκάθαρα ότι συμφωνεί πως μας ψεκάζουν με αέρια.

Η συγκεκριμένη θεωρία είναι ιδιαιτέρως δημοφιλής στις νεαρές ηλικίες (18-24), στους αγρότες και στους εργάτες καθώς και σε άτομα κατώτερης και μέσης εκπαίδευσης.


Δημογραφική ανάλυση


 
Για το θέμα αυτό δημιουργήθηκε μάλιστα και ειδική ομάδα δράσης, που θεωρεί ότι με τη ρίψη των "chemtrails" συντελείται γενοκτονία κατά της ανθρωπότητας.

Οι διαδηλώσεις τους και οι ποικίλες δράσεις τους ανάγκασαν σε παρέμβαση το Γενικό  Επιτελείο Αεροπορίας, το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση το Μάιο του 2012, ξεκαθαρίζοντας πως "καμία πτήση ψεκασμού με χημικές ουσίες δν εκτελείται πάνω από το ελληνικό έδαφος".
newscity1


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.